suhedacapraz Merhaba, bugün sezeryan doğum yaptım. Bebeğimin sol yanağında kırmızı leke var boynuna kadar iniyor hafiften. Geçer mi sizce önerisi olan var mı
MelekAras suhedacapraz benim Kızımında burnunda ve kaşının ortasında var çilek beni gibi. 4 yaşında şuan ilk zamanlara göre daha soluk bilmeyen anlamıyor ama ben anlıyorum tabiki arada kızarıyor
asena0609 suhedacapraz Yiğenimin kalçasında vardı büyüdükçe rengi açılıp kayboldu doktorumuzda öyle demişti 🙏🏼
Kubrar33 suhedacapraz Dogum lekesıyse kucukse gecıoo buyukse gecmıo canm benım oglumun sol kolu komple oyle gogsune kadar bıde burnuyla dudagın ortasında vardı o gectı ama kolundakı gecmıo ama doktor bana lazerle derı altında degılse gecer demıstı 3 turu varmıs cocuk doktoruna danısabılırsın
Derya suhedacapraz ya leke olabilir yada geçici kızarıklıklar olabiliyor oğlumun göz kapakları öyleydi uzun sürdü geçmesi ama geçti zamanla göreceksin sende
_edakrsu22 Doğum lekesi olabilir yada hamilelikte birşey yiyip oraniza surduyseniz elinizi leke oluşmuştur evet belki batıl inanç ama ben inanıyorum çünkü gördüm etrafımda 🙂