enguzlhayalm_13 Değerlerime baktırmak için kadın doğum randevu aldım ama kan tahlili yaptırmak istiyorum desem ne der acaba dahiliyedenmi al der bilemedim bilen biri yazabilirmi
Cherry95 enguzlhayalm_13 bakıyorlar canım. Hamile kalmadan önce doktora gidip planlı gebelik düşünüyorum dediğimde tüm kontrollerimi yaptı kana baktırmakda dahil
Ertgrl59 Dahiliyeden isteyebilirsin ben dahiliye doktorunun asistanıyım hep bize gelip detaylı değerlerime baktırmak istiyorum diyenlere bütün kan tahlilerini istiyordu doktorum
Ertgrl59 Ama kadın doğum için farklı değerlerde var örneğin rubella toxoplazma gibi değerleri dahiliye isteyemez
enguzlhayalm_13 Ertgrl59 bide hamile kalmak isteyenlere hangi folik asiti öneriyosunuz ? Hepsinin değeri aynı olmuyomuş imom filan nasıl ? Bende b12 demir eksikliği filan var
Ertgrl59 enguzlhayalm_13 kadın doğumun bakabildiği değerler sadece bende tam bilmiyorum her gebe kalmak isteyene veya gebe kalanlara bakarlar
SunnyG enguzlhayalm_13 folik asitin hamile kalmaya bir etkisi yok ki. Günlük dozu karşılayacak şekilde istediğinizi alabilirsiniz
Ertgrl59 Canım dahiliye doktoru folik asit yazar fakat kadın doğum doktorun önerirse daha iyi ben gebeliğim için kadın doğum doktorum ilk 3 ay folidays önerdi ardından kombine vitaminler innate kullanmaya başladım
enguzlhayalm_13 Ertgrl59 bütün değerlerime ne desen bakarlar.? Bir senedir olmuyor çocuğum bir kimyasal oldu sadece.Hiç mi olmadı diyim ? Yoksa değerlerimmi acaba düşük o yüzden gebelik olmuyor diye soruyım? Sen daha iyi bilirsin.