Ilkgozagrimiz Merhaba kizlar hamilelimin 35+5haftasimda akcigerimde emboli olma ihtimali olduginu ögrendim ve suanda tahlillerim yenilendi gene yuksek cikti sintigrafi cekilmem gerekiyomus istemedim ama mecbursun dedilef napicami bilmiyorum ceken kisi cok fazla radyo aktif madde vermedigini soylediler anne ve bebege zarar vermedigini soyledi ne yapicam bilmiyorum nolur yarm edin bana napicam ben
027033 Ilkgozagrimiz bendende şüphelendiler canım dedikleri şeyi çektirdim bebege zararı yok denildi benimde ddimer yüksek bacaklarıma felanda bakıldı kan sulandırıcı vermediler ama keske verselerdi aklım orda kaldı
Fatmas Merhaba canım. Inşallah sana ulaşabililirim. Hangi şikayetlerin vardı da böyle olabileceğini söylediler sana? Bide o şeyi çektirdin mi?
Beyzan Fatmas merhaba çok geçmiş olsun inşallah konuyu bilen biri size yazar ama bu sorduğunuz anne en son 2020 yılında girmiş foruma üstte kalsın belki başka biri görür
nihalala 027033 merhaba aynı sorunla hastanede yatıyorum, sintigrafinin sonradan bebeğinize bir zararı çıktı mı ? İnşallah mesajımı görürsünüz :(((((
handekarahan nihalala bendende istenme ihtimali var şuanda hastanede yatıştayım Emboliden şüpheleniyorlar diğer tetkikleri yaptılar gözetim altında tutuluyorum sintigrafi çekmemek için takipteler yarın sabaha kadar son çare çekilecek