Milkkk Havadisbeyyy ben iki sefer kürtaj oldum canım ikisinde de hiç korunmadım . Hemen de hamile kalmadım zaten ilkinden sonra 1,5 yıl geçti , diğerinden 6 ay geçti . Hemen hamile kalan da var tabi ama ben kalamadım maalesef.
Havadisbeyyy Anonymousmom anladım tesekku ederm benim ilk düşüğümde 1 ay demişti ama. Korunmayan da okudum burda acaba bi sıkıntı oldumu merak ettm
Jade-srm Havadisbeyyy benim kızkardeşim düşük yaptı. Kendiliğinden düştü. Kürtaja gerek kalmamıştı. Doktor 3 ay korunun. Sonra serbest demişti. Korunduğu halde hemen hamile kaldı. Doğurdu şimdi yeğenim 2,5 yaşında. Hayat İşte herşey bizler için….
Bebisinannesi23 Havadisbeyyy bir kürtajı bir düşüğüm oldu . Kürtajda doktor 6 ay korun dedi ben 8 ay korundum 4 ay sonra hamile kaldım . İkinci hamileliğim düşük oldu doktor onda da 3 ay kotun dedi , 3 ay bekledim . 4 ay sonra yine hamile kaldım . Şükür şuan sağlıklı bi hamileliğim var.
Der_0 Havadisbeyyy inan bünyeye bağlı kişiden kişiye değişiyor kimisi adet görmeden hamile kalıyor kimisi aylar sonra kimisi korunmadan direk tekrar deniyorlar tekrar düşükle sonlanıyor rahim hala toparlanmadığı için kimiside doğuruyor. Ama doğru olan doktorun verdiği süre kadar korunmak daha sağlıklı gebelik için