Yesimyazar10 Fatma-onal git gide artıyor parmak sayısı biliosunuz degıl mı 🤣 2 cm sonra bakıo 4 olmusmu 3 4 parmak ole ole 8 cm olmus dıolar ☺️
Fatma-onal Yesimyazar10 aaa ben 2 cm den sonra bırakın beni diye ağladığım için diğerlerine baktırmadım 😂 iyiki ağlamışım o zaman travma oldu benim için
Yesimyazar10 Fatma-onal ahahah iyiki🤣 benı sabaha kadar 10 kez parmaklamıslardır en nefret ettgm sey olarak kaldı smdı napcam blmıyorm ne kadar gec gıtsem o kadar ıyı dıye dusunuyorum
Yesimyazar10 Bussi demi ya ama malesef başka yolu yok normal isteyen cekiyor ,🤷 sezeryan olursa bakmıyorlardr
Fatma0090 Bussi maşallah darısı biz bekleyenlerede inşallah vaktinde sağ sağlim kucaklarımıza almak nasip olur inşallah
Yesimyazar10 Fatma-onal evet ıns bu sefer öle edecegım evde sancı beklıyorum nişan geldi 4 gun oldu hala sancı yok
Bussi Yesimyazar10 sizden de dogurdum hikayesi bekliyoruz kendinize geldiğiniz de bizimle paylasin nasıl geldi minik:)
nrcalk Bussi 24 gün kaldı, dün bütün gün toplandı ara ara hareket etti acaba sizde de böyle bir durum var mı? Strese soktu bu beni. Ara ara sancılar hissediyorum bu arada ve inanılmaz hosuma gidiyor 😂
Bussi nrcalk valla yapmadığı bir gün yok 🤣 totosunu gerdire gerdire dolasiyo sertlesiyo karnım sonra isterse normale dönüyor🤣 ara ara sanci normal ama kontrol de yine doktor nst sokabilir bende de oyle oldu ama nst güzeldi 🤗