Buseufuk1531 Kızlar bugün doktorumla görüştüm doğum paketı almak için 15 bin dendi doğum öncesi ve sonrası herseyı kapsadığı söylendi. Ben de aldım Normalde kaç civarları acaba bilgi almak istiyorum sizden normal doğum veya sezeryan fark etmiyormuş düz 15k
ilknuribrahimbelis Buseufuk1531 en son 8di şuan sanırım 12 Olmuş 10 Eylülde konuşucaz bunu😂hastaneye göre değişiyordur muhtemelen
Aag06 Buseufuk1531 olmusmu 15 yaaa vay anasini 2020de dogum paketi alsakmi diye dusunduk 9bin demisti hastane sonra ozel klinik doktora gectik paket almamistik Vay anasini yaa nerdeyse 2yil bile olmadan hemen hemen 2 katina cikmiss gibi fiyat allahim delircem ulkede cocuk dogurmak buyutmek doyurmak ne kadar zor Allah yardimcimiz olsun cidden
benkosarim Buseufuk1531 vallahi bana çok fazla geldi benim sorduğum hastanede de Pendik Medipol de doğumdan sonra bebeğin bütün ihtiyaçları falan her şey testler dahil anne kalıyor iki gün falan bütün her şey dahil 6250 lira dediler bence o kadar para vermeyin
gzdnrkck Geçen haftalarda sordum güzel özel bi hastane istanbulda normal doğum paketi 6 bin sezeryan 7 bin tl. Nakitte de indirim imkanı varmış baya uygunn