Yasemin4828 Hamileligimin 23 haftasındayim İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason yaptırmak istiyorum.Özel hastanelerde yaptırıp memnun kalan ve fiyat bilgisi paylaşabilirsiniz.Zeynep kamil hastanesinde randevu bulamadım.
Edizimmm Yasemin4828 bende bulamadım Bağdat caddesinde 800 tl iki arkadaşız diye mehmet ulugohana gidecez Perşembe günü
Kbraaas Yasemin4828 zeynep kamilin detayli usg ceken doktoru prof erbil bey var. Ben randevu bulamamistim kendisine.ozel bi muayneanede cekiyor disardan 500 tl idi 3 ay once. Sibel acikalin muaynanesinde cekiyor. Umraniye santralde.
Bekleyenler Yasemin4828 bilmiyorum faydası olur mu ama ben cerrahpaşa da Ali beni an a yaptırdım perşembe günü. İyi geçti. Şükür, bir sıkıntı yok dedi. Uzak olabilir size. 450 TL ücreti var. 22+3 te yapıldı
Derya_gumus Yasemin4828 sancaktepe özel bolge hastanesinde yaptırdım ben randevuyu 1 ay onceden aldiğimda 930 civariydi şuan boyle zam olacak demisti ordaki kiz gecen c.tesi gunude girdim detayliya bayandi doktor iyi detayli bakti yani cok cok ilgilide diyemem cok ilgisizde diyemem ama gayet detayli bakti yani ama soylediğim fiyat guncel degildir degismistir
Syd53 Kbraaas Erbil Çakar’dan mı bahsediyorsunuz benim doktorum da onu önerdi ama nasıl randevu alacağım iletişim numarası bulamadım
Elly20 Ali Ekiz müthiş bir doktor, ataköyde kendi kliniği var. Bu sebeple randevu bulmak daha kolay. Hem çok güler yüzlü, hem cok pozitif enerjisi olan biri
coosy Fatihte Hekimoğlu görüntüleme merkezi var, orda yaptırdım. 2 ay önce 500tldi. Çok beğendim, çok detaylı ve aydınlatıcı oldu benim için. Muayeneden sonra hazır dosya ve CD veriyorlar
benkosarim Yasemin4828 Pendik Kaynarca Cihan tıp merkezi’nde 550 liraydı şu an zam geldi mi bilmiyorum ama doktor da çok iyiydi bayağı detaylı inceledi fotoğraf falan verdi
cagla0cagla Ben Haziran ayında 22 hastalıkken Pendik yüzyıl hastanesi gitmiştim 750 TL ydi ücreti doktor perintolog ayrıca radyoloji alanındaysa ilgiye sahip belgeleri vardı ilk oğlumdada gitmiştim yani oturup sohbet etmiyoruz baya 40 dk ya yakın kalıyorsun içerde ama ne var ne yok herşeyine bakıp söylüyor
Dilek-K0 Yasemin4828 ben saygı haatanenw gidiyorum canım 2 li test 1.000 tl denildi 3lü 415 falan. Pahalı yaptırmıcam
ggcr Ben dr aytul corbaciogluns gittim 1000 tl odi ama cok begendim gecen hafta gittim mecidiyekoy metrobusun orada klinik
Kzytoo Ben doktorumun tavsiyesi üzerine okan üniversitesi perinatalog Eray çalışkan a 3 hafta sonrası için randevu aldım. Nasıl ilgilenir bilmiyorum doktorum alanında çok iyi detaylı incelediği söyledi daha önce giden var mı.
Bekleyenler cerenoo evet yaptığı ölümlerin ultrason çıktısını alıyor. Bir kağıda zımbalayıp veriyor. Bir de bebeğin yüzünü çekip verdi
cerenoo Bekleyenler ay çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi cevabınız, detaylı bakıyor ilgileniyor o halde, eşleride alıyor mu içeri?