oykumm_1233 Sofia240321 son 112 🌸 hıç bir zorluk çekmeden bızı bu haftalara kadar getıren canım kızım 🙏🏻👼🏻
brgul_34 Sofia240321 sağlıkla gelsin inşallah bizimde an itibariyle inşallah son 58 günümüz kaldı 🤲🤰👶⏳❤️🐣
Seymaaaaaaaaaaaaa Son 34 💜 yemek yiyemedim hiç havaların sıcaklığından sadece meyve süt ve çerez. Bide çok hazımsızlık çektim sürekli şiş sert bi göbekle uyku çok aradım hala da arıyorum ve aramaya devam edicem 😵💫😵💫😵💫
angela4 Son 35 🌸 ilk 3 ay bulantılarda zorlandım şuanda sırtım çok ağrıyor ayakta kalamıyorum eskisi gibi uzanmazsam yere düşecek gibi hissediyorum🤦🏽♀️
Sebos41 Son 106 🥰 biraz heyecan biraz panik biraz korku hepsinden azcık azcık serpiştirelim şöyle.sağlıkla gelsin benim küçük minnak kızım🥰bebişlerini bekleyen herkesin sağlıkla kavuşmasını diliyorum.☺️İnşaAllah doğum hikayelerimizi yazmak da nasip olur🤲🏼😊🥰
Ays_cskn Sofia240321 son 41 gunumuz kalacak nasipse ama sezeryan olacagim icin daha erkende gelebilir suan en buyuk sikintim sabah kusmasi ve mide yanmasi birde cok halsizim 34+1 olmak uzereyiz 😍
3prens71 Sofia240321 son 1 de olabılır 3 te😀belırlenen tarıhım 12 eyluldü bugun hafıf sancım cıktı cuma tekrar gtcem belkı ogun bıle sezeryana alınabılırım
Ziynet4459 Sofia240321 son 58 28. Haftaya kadar geçmek bilmeyen mide bulantım oldu cidden 2. Çocuğa aşırı uzağım o yüzden 😂😂 travma oldu resmen
elmaliiturtaa Sofia240321 son 37 🌸sıcaklardan bayıla bayıla bekliyorum yavrumu eh tabi istemedende olsa doğum korkusuda var tabi 🥲