Hhavvaa Kızlar hamileliğiniz de vajinada akıntı ve çok kaşıntı olan oldu mu yani mantar enfeksiyonu olan öneriniz nedir 🤭
Nilssu Hhavvaa sirkeli suyla yıkarsanız kaşıntı geçiyo ama bi doktorunuza veya acile görünseniz ilaç verse kökten çözüm olur tabi bol bol su için ayrıca
Bsra-gk Hhavvaa bende enfeksiyon vardi kadın doğum alttan muane etti fitil verdi 6 günlük bol su iç ve günde 3 defa iç çamaşırı değistir dedi gitti çok şükür yoksa rahime bacaklara ağrı veriyor doğum sancısı gibiydi benim
Selamcanim Hhavvaa tabiki de doktora gitmenizi öneriyoruz. Bebeğe kadar zararı olabiliyor bilginize. 😊
Katze8sirac Hhavvaa aşırı kötü oldum çaresiz kaldım en son çözümü infex diye bir hapta buldum günde 1 tane infex kullanıyorum ama tabi benim bebeğim 37 haftalık sizinki küçükse doktorunuza sorarak kullanın
minikmucizemmmmmmm Hhavvaa doktor ile iletişime geç canım. Büyük ihtimalle travozol krem ve gyno fitil verir onları kullan 2 haftaya tertemiz olursun
benkosarim Hhavvaa probiyotik yoğurt kefir falan da öneriyorlar doktora gittikten sonra size vereceği ilaçların yanında bunları da tüketebilirsiniz hamilelikte zararı olmayan ilaçlar veriyor mantara zor diye kremler var kaşıntıyı alıyor