Merhaba anneler ve anne adayları, beni tanıyan vardır. çok şükür ki ben de oğlumu 22 Ağustos’ta kucağıma aldım🙏🏼
Doğum hikayemiz 38+0da gece 2:45’te suyumun gelmesiyle başladı. Hep nasıl ayırt ederim diye düşünüp duruyordum ama gerçekten ayırt edilemeyecek gibi değil. Yatakta akıntı gibi bir şey geldiğini fark edip lavaboya koştum. Pijamamı indirdiğimde bacaklarımdan su sızdığını elle kontrol ettiğimde gerçekten su olduğunu böylece anlamış oldum. Apar topar eşimi ve annemi uyandırıp hastaneye gittik. Nst’ye bağlandım sancım çıkmadı. Normal doğum kaydı yaptırdık çünkü başından beri öyle konuşuyorduk doktorumla. Sabahta sancım çıkmayınca sabah 9da suni sancı bağlandı. Bu arada açıklığım 0,5cmdi ve ara ara kontrol ediliyordu. Akşam 16:42ye kadar suni sancının etki etmesini bekledik ve asla sancım çıkmıyordu ben de hissetmiyordum zaten. Açıklığım hiç ilerlememişti ve su kaybediyordum sürekli. En son suyumun bittiğini ve 17:00da acil sezaryene alınacağım söylendi. Maalesef çok afalladım çünkü normal doğuma hazırlamıştım gebeliğin başından beri kendimi. Ameliyathaneye alındım ve 17:25te oğlum Dünya’ya geldi. Odaya çıktım uyuşukluğum geçmeden ebemiz oğlumun inlemesi olduğunu farketti ve yanımdan aldılar. Doktor yatışını yaptı ve 1 hafta boyunca tam da bugüne kadar hastanede kaldı. Çok şükür ki kavuştuk Rabbim isteyene nasip etsin inşallah. Sorunuz varsa cevaplarım. Uzun oldu kusura bakmayın🥹❤️