Symagklp Nurayaksan canım benim doktorum Menşure Tonguç Aksu yalnız akşam mesaisinde çalışıyor gündüz mesaisinden biraz pahalı oluyor tahminimce 45 50 TL gibi bir fark muayene ücreti de 415
Nurayaksan Symagklp son 2 ayım kaldı bende kararsız kaldım ama ben daha pahalı diye düşünmüştüm uygunmuş fiyat olarak
ilaydaa61 Hastane ve doktorlar hala aynı mıdır bilmiyorum ama geçen sene öyle duymuştum birkaç kişiden yinede araştırın tabi 🌸
Nurayaksan ilaydaa61 çok zamanım kalmadi artık birine gitmem.lazim sanirim sen memnunmusun birde kaç haftalık hamilesin
Lodrel Symagklp medical yıldızlı ya gidiyorum ben de. Geçen cuma sordum 6200 dediler doğum ücretine. Normal sezaryen hepsi aynıymış. Siz böyle diyince şüphe düştü içime. Acaba özel indiriminiz falan mı var ondan mı farklı?
Nurayaksan Lodrel bilmiyorum mi yüzde 20 indirimi gidiyorum özel hastahanelere ama ameliyat ücretlerini bilmiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Symagklp Lodrel pardon ben medical Karadeniz’e gidiyorum ya ikisini hep karıştırıyorum bir ay önceki dr randevumda doktorum bu şekilde demişti fiyatlara belki bizimki de değişmiştir