betsybet kızlar bir kere alıp uzun süre kullanabileceğim bir beşik almak istiyorum ama karar veremiyorum. sizce park yatak mi almalıyım yoksa ahşap beşik mi? marka, tip önerilerinizi bekliyorum
Bsra-gk betsybet ahşap beşik al 4 yaşına kadar yatıyor kiracıysan civilde beşikler 1 milyar ben ordan mobilya MDF aldım Kırılırsa kırılır
sliya30 betsybet park yatak sevmiyorum nedense bana rahat gelmiyorum ahşap güzel hem görüntü olarak hem konfor olarak
Hira_16moom betsybet ben ahşap aldım şuan kızım 2 yaşında memnun değiliz park beşik alacağz çnkü artık içinden çıkmaya başladı iyi sallanmıyor bazı yerleri kırıldı
Sofia__ betsybet ikeadan aldim ben ahsap yatak iki kademeli belli bir sure sonra alt kademeye al bir surede ogle yatsin miss 1200 aldim ben gayetde uygun piyasa icin
ma2022 betsybet henüz doğmadığı için kullanmadık ama çok tatlı bence görsel olarak yalnız içinden çıkan yatağı çok uyduruktu ayrıca işbirden yatak aldık biz :)
betsybet Sofia__ kendime hayret ettim ikeaya bakmak nasıl aklıma gelmedi diye 🤭😄fiyat uygunmuş gerçekten teşekkür ederim
Habibe-280328 betsybet büyüyen ahsaplardan al park yatağım var 2 yaşında kızım 1 sene daha yatar yatmaz hatta sanmıyorum yatsin
Nazendehanim betsybet ben çilek mocha ahşap beşik alacağım fiyatı da uygun çilek mobilya olarak kaliteli ölçüleri de 70*140 küçük değil yani bak bence
Mer93 betsybet ben hep park yataktan yanayım nedeni de işin bitti mobilyayı ne yapcaksın şimdi ikinci olacak çıkartıp kullancam inşallah ama mobilya alsaydım satcaktım şimdi tekrardan almak zorunda kalcaktım yada duruyor mesela yiğenlerimiz falan gelince çıkarıp kuruyorum hemen rahatça yatıyolar uzun süreli kullanım bence park yatak