Kuzununannesii Kızlar 35 haftalık hamileyim. Doktor bundan sonra her hafta gel dedi. Bu süreç normal mi yoksa doğumum mu yaklaştı bilmiyorum. İlk defa bebişim olacak. Nst sonuçlarım normal çıkıyormuş. Sizde durumlar ne?
Fasulyeninannesi- Kuzununannesii Banada 10 gunde bi gel dedi benimde sancim yoktu nstde korkmana gerek yok kontrol altinda tutmak icin cagiriyolar normal mi sezaryan mi anlamak icin hem belki doktorun girer dogumuna ben oyle umit ediyorum simdilik bide zaten bu haftalardan sonra ben iyice agirlastim ve agrilarim artti surekli doktora gorunmek iyi bence en azindan durumumuzdan haberdar oluruz
Banuclk Kuzununannesii benimde öyle 36 haftaya girdim her hafta gidicem artık nst bağlıycak 15 Eylül doğum verdi bana sezeryan istedim ben normal kalp atışlarına bakıyor
Limonzeytin Kuzununannesii 31 den itibaren her hafta gitmiştim sıkıntımız yoktu doktorum öyle öngörmştü bence iyi oluyo her hafta gitmek görmek😊😊
Kuzununannesii Yaprakvera ben doğum kapsamlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım. O yüzden muayene parası ödemiyorum.