Mavi20 Fhryhsn toksoplazmaya bağışıklığınız var mı? Doktorunuzdan bilgi almanız en sağlıklısı. Bana sakatat yasak. Ama bi çok kişi rahat yiyebiliyor bağışıklığından dolayı.
Yildizim Fhryhsn çok fazla tüketmemek şartı ile doktorum tüketmeme izin vermişti fazla dediği de kilo ile falan😂
Humus Fhryhsn bende bi kere yemistim snra a vitmaini fazlaligi felan olusursanoyle seyler duydum yemedm. 🤷🏻♀️ Biri pisirince iki catal tadina bakardim nefis korleme oyle 😊
umranozby Fhryhsn ara ara yedim hala yiyorum ama abartmadan tabiki yüksek miktarda a vitamini içeriyor bir sorun yaşamadım hiç
Duyguynrky Mavi20 benim bağışıklığım yok ama yedim 😁 çünkü kan değerimin yükselmesi lazımdı. Doktorum serbest demişti ama bildiğim güvendiğim yerden alıp yedim.
Englishteacher Ciğerden çok fazla A vitamini var ve hamilelikte fazla A vitamini almak iyi değil çeşitli sorunlara yol açabiliyor ben de severim ciğer kurban bayramında bir iki lokma yedim daha da yemedim bence temkinli olmakta fayda var hamilelik bitince tüket derim
Elyfnagme Benimde doktorum izin verdi, cekinerek sordum ama yiyebilirsin dedi, sakatat bile 🤭 ama iyi pişmiş ve temiz oldugunu bilicen tabi 👍🏻
Humus dilosss sekizinci ayima kdar yemedim. Snra dayanamadm son bi aydir yiyorum. D toksoplazma bulasan arkadasim war. Skinti cekti. Cigkofteden bulasmis die korkumdan yemedim. Yesillikler disarda skinti oluyomus yada bekleyen cigkofteden dolayi.
Duyguynrky Fhryhsn normalde önermezler ama hamileliğim boyunca yedim. Hem ciğer hem dalak kansızlığım vardı doktorum güvendiğin yerden al bol bol ye dedi bildiğin yerse sakkncası yok canım ye
Belissima Fhryhsn ben yedim hatta eşim eliyle bi kaç lokma yapar tutar ağzıma 😋 Ben hiç elimi sürmeden baya yedim bu sayede.