Kubrabsyg45 12+2yim ama bugün şiddetli batma oluyor ilk defa böyle yaşad otururken kalkarken yürürken batıyor özellikle sol kasık yaşayan var mı normal mi
Celins_ Kubrabsyg45 evet gayet normal. Ikinci gebeliğim benim 12+4teyiz benim de oluyor.. ilkinde de oluyordu.
babybmom20 Kubrabsyg45 canım benimde oluyor doktorun dediğini ben yanlış anlayıp boşuna panik yapmışım düzenli ağrılar ve sancılar zaten olurmuş sadece ağrı olup kesilip 5 dakika içinde filan yeniden başlarsa gelip giden ağrı olursa o zaman tehlikeliymiş öyle değilse korkma
Kubrabsyg45 Nilssu Dayanamayacak kadar değil ama bugün ilk defa böyle birşey yaşadım yürüdükçe batıyor istemsiz korku sardı
Esayser Bende 12+2 sol kasığımda çok batma oluyor bugün ikili tarama testi için gittim doktora özellikle sordum oda oraya yaslanmış çünkü dedi gerçekten de soldaydı ve yaslanmıştı bende şahit oldum
Kubrabsyg45 Esayser evet benimki de solda belki de benim sorunum da odur. Çünkü ağır iş bile yaptığım yok herhangi bir gündü.
Kubrabsyg45 babybmom20 Yok canım öyle değil sadece yürüdüğüm de yada bian otururken olan birşey. Bı sure oturunca yada uzanınca hiçbirsey yok.
babybmom20 Kubrabsyg45 yani tabi en iyisini doktor bilir bilgisini de o verir ama tehlikeli olan ağrı benim dediğimmiş doktor öyle söylemişti onun haricinde birşeyler olursa önemsiz sanırım çünkü gebeliğin konforsuz birşey olduğunu bana sık sık tekrar ediyor doktorum ve gerçekten öyle korkulacak birşey yok yine ben öyle düşünüyorum
Esraahmet Geçmiyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor bi takip edin sık idrar yanma kaşınma vs gibi
Kubrabsyg45 babybmom20 Yani inşallah. Çok teşekkür ederim takip edicem dediğiniz gibi olursa dikkate alıcam