Anneadaylari34 Kizlar ben bugün doktora gittim 5+4 de sadece bebegi çok Minnak gördük cuma tekrar gidcem 6+1 de kalp atışı duyulurmu ? Bi düşügüm var korkuyorum..
babybmom20 Anneadaylari34 benimde bir düşüğüm vardı ilk önce yolk kesesini gördü gittiğimde 5 haftalıktı kese boş değil dedi 6+4 te de kalp atışını duyduk bende ya kesenin içi boşsa ya kalp atışı oluşmazsa diye çok endişe ediyordum şimdi 15 haftalık ve herşeye endişe edersem kendime hamileliğimi zehir ederim diyorum çünkü yolumuz daha çok uzun içini ferah tut sende sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun
Semasultan Anneadaylari34 6+5 de duyddum gitsem belki duyuluyordu ama o kadar erken gitme derim olaki herşey normal ama erken olduğundan duyamiyorsan boş yere strese girersin
Anneadaylari34 Semasultan doktor tekrar kendisi o tarih de çağırdı kan da almisti sonuc icin aslında ama kalp atisina da bakilir diye düşünüyorum
turnaolmez Herkesin bebeği de hamileligide farklı kimisi 6 da duyuyor kimi 7 kimi 8 Allah izin verirse duyarsın duyarsın diye balıklama atlayanlara takılma eğer problem olursa bekle rabbim yardım eder inşallah