isimyazmakzorunlumu irem-1999-54 hayır her sağlık ocağı yapmıyor. Ben bugün kendi şehrimdekine sordum yapmıyoruz dedi.
Edabykl irem-1999-54 her saglik ocağı yapmiyor sadece aclik tokluk sekerine damardan kan alarak bakıyolar bise icmeden yani ben bugun o sekilde baktirdim
Ozgeseker irem-1999-54 benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı biz bakamiyoruz demişti ben devlet Hastanesi’nde yaptirmistim ama siz yine de bı sorun
DayFg irem-1999-54 yapılıyor ama 50 lik le yapiyorlar çalışma saatlerinden dolayı 75 lik yada 100 Luk le mi yapilicagini doktorunuza sorun eğer risk az ise 50 Likle yapılıyor onunda sağlık ocağı yapıyor ☺️
irem-1999-54 DayFg vallaha 50 lik falan demedi genelde yapiyolar dedi yaparsalar yaparlar yapmazlarsa biz byrdada yapariz dedi
Buse-e27 irem-1999-54 1 hafta oldu yaptıralı benim ki 75 likti önce sağlık ocağına gittim 75 ve üzerini yapmıyoruz hastaneler yapıyor dedi eğer sizin 50likse yaparlar büyük ihtimalle
Ozgeseker Ayku evet kadın doğuma sıra aldım ben canım içmen için bı ilaç veriyor sonra kan veriyorsun 3 defa aç karna git ve sirani erken al olabildiğince öğle arası girmesin araya yoksa zor olabilir çünkü kanlar 1er saat arayla verilmesi gerekiyor
Eddakayaa irem-1999-54 kendi sağlık ocağına sorman lazım canım mesela benim kayıtlı olduğum yer biz yapmıyoruz dedi