durumoms2 Kızlarrrr 37+3 olduğum zaman yani 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var katılmak istiyorum çok 2 saatlik yol gidicez ama erken doğum riskim var. Sizce sorun olur mu bu şekilde seyahat etmek zorunda kalan var mı?
EAY durumoms2 bugün doktora sordum bende 1.5 saatlik yolculuk için riskin varsa yapma dedi eğer herhangi bir problem yoksa mola vererek yapabilirsin dedi
Turnata1408 durumoms2 benim de erken doğum riskim vardı yolculuğu doktorum yasakladı kuzenimin düğününe katılamadım 33 haftalığız şuan 🥺
durumoms2 EAY aslında ben şöyle düşündüm doğum başlasa bile 37 yi geçtiğimiz için hastaneye gider dogururum ☺️
EAY durumoms2 ben risk olmadığı halde cesaret edemiyorum siz yinede doktorunuza danışın insan kardeşinin en mutlu gününde yanında olmak istiyor 😀
durumoms2 EAY evet yaa benim kızım var bi de teyzesi yanında olsun istiyor. Bayadir da görüşemedik özledik birbirimizi. Üzülüyorum bi yandan da . Kafam çok karışık 😐
Turnata1408 durumoms2 2 saatlik yol ankarada yaşıyorum boluya gidicektim hatta 1 saat 15 dk falan sürüyor ilçesine gidicektim ama malesef nasip olmadı