Enguzelgelin- Kızlar hamilelikte eviçi giyim kuşam süslenme bakımlanma nasıl gidyor,kendinizi saldınız mı,taş gibiyim devam mı diyorsunuz?Devam edenler taktik paylaşrsa sevinrm😄
tuba-berfin Enguzelgelin- 12.haftaya kadar yataktan kalkmaya mecalim olmadığı icin süs püs de hak getire ama 12.haftadan sonra özüme döndüm hatta göbüş de çıkınca süslenmek daha çok hoşuma gidiyor süslenip püslenip göbüsümle foto çekiyorum 😂😂
Alpsmami Enguzelgelin- Tamam simdi bakimi kendim icin yapiyorum diyenlerde olacaktir lakin adriana limanin bile harcandigi su dunyada erkekler takiyor mu bakımı bu hamilelik suresince 😒
Enguzelgelin- tuba-berfin ay maşallah valla ben covid filan derken 4. Aydan sonra kendime gelebildim 😄
19092021 Haftada bir kere tüm vücut tüylerimi alıyorum peeling yapıp vucüdumu nemlendiriyorum yüzümü de siyah nokta çıkarma iğneleriyle temizleyip maske yapıp tonikleyip nemlendiriyorum haftalık olarak her gün duş alıyorum bu şekilde bakımım 40 haftalığım 🌸
Nskyhn Enguzelgelin- deli gibi kum döküyorum ağrılarım var ama yine de devam 🤣 az önce manikür yaptım oje sürdüm mesela 🙈 pediküre gidiyorum. Kremlerimi sürüyorum kendimi iyi hissettiğim şeyler giyiyorum. Burun aletim var burnumun üstündeki noktaları temizliyorum. Zaten her gün duş mecbur 🤣
OksijenliSu Enguzelgelin- ilk hamilelikte çok iyiydim, hatta hamilelik çok yaratmıştı. Güzelleşmiştim. Şimdiki hamilelikte ise ne bakım yapsam olmuyor. 🥺🥺🙄🙄🙄 İlki erkekti şimdiki de kız.
Enguzelgelin- OksijenliSu benimki erkek ama bana da ne yapsam hamilelik öncesi gibi o modu yakalayamıyorum gibi geliyor belki bize öyle geliyordur 😁
ikikedi-birbebek Enguzelgelin- 12 haftalığız düşük riskim olduğu için ya annemde ya kayinvalidemlerde kalıyorum çok şükür son haftam 3 ayı doldurup evime geçeceğim tesettürlü olduğum için pekte rahat olduğum söylenemez eve geçip rahata ericez 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
somurtkankedi Enguzelgelin- bugün açtım dolabı baktım birsürü güzel kıyafetim var önce duşa girdim sonra bakım makyaj giyindim süslendim öyle geziyorum hep valla diyorum bebek doğduktan sonra giremezsin bu kıyafetlere giy süslen aynada kendime bakınca mutlu oluyorum enerjim yerine geliyor
Enguzelgelin- tuba-berfin ağır geçti malesef, sonrasında da 20 gün aralıksız baş ağrısı oldu, ilaçsız atlattım çok şükür ama 1 hafta ful yattım 3 yorgan altında 🙏🏻 Teşekkür ederim
minik_koala_ve_annesi Enguzelgelin- acikcasi vaktim olmuyor pek hayret ediyorum evini lâl gibi yapip suslenip puslenip kenara cekilen kadinlara masallahlari var ben birinden birini yapsam digeri yarim kaliyor 😆😆ama genel anlamda kilima tuyume banyoma ozen gosteririm vucut kremlemesi yaparim ayak bakimi yaparim yuzumde zaten iyi sadece nemlendirici suruyorum makyaj gozlerimi agritiyor her zaman yapamiyorum😇