-MinikveAnnesi- Yaşayan var mı ? hamilelikte bu sorun çıktı basıma agrı yapıyor 2 gündür ve ne iyi gelir hic bilmiyorum var mı öneriniz
KubraKaranKaya -MinikveAnnesi- bepantol pişik kremi ve bazelin iyi geliyor 1 haftada indi benimki. Kabız olmamaya dikmat et birde. Her lavobodan sonra soğuk suyla yıkayıp krem sür mutlaka
280322- -MinikveAnnesi- bana hemopropin diye krem verdi doktor söyleyin belki sizede verir rahatlatıcı bir şey
isimyazmakzorunlumu -MinikveAnnesi- bilmiyorum benim bir de kanamalı oluyor. Kabız olmamaya çalışıyorum bol su içiyorum kuru meyve yiyorum sırt üstü yatmamaya çalışıyorum…
-MinikveAnnesi- isimyazmakzorunlumu ya 2 2.5 litre su iciyorum kabızda olmuyorum ama yinede oluyor anlamadım tam çıldırmalık
isimyazmakzorunlumu -MinikveAnnesi- hamilelikten oluyor ya varis basur diş eti şişmesi hepsi bu dönemdeki kan akışıyla alakalı :(
-MinikveAnnesi- isimyazmakzorunlumu 34. Haftadayım ama her gecen gün azalıyor zaman derken zorlaşmaya basladı 🤦♀️
ruzgar0121 -MinikveAnnesi- bende de beş gündür var çok şiş ve sert asla dokunamıyorum sizinde öyle miydi geçiyor mu yani zamanla
-MinikveAnnesi- ruzgar0121 vallahi oturamiyordum bile doğru düzgün çok acı veriyordu ağrı yapiyordu her gün kantaron yağı sürdüm o yumuşatıyor sürdükçe geçti sende dene mutlaka
ruzgar0121 -MinikveAnnesi- zamanla geçecek yani? Kırmızı kantaron yağı kullanıyorum o iyi gelir mi herkes sarı demiş ama
-MinikveAnnesi- ruzgar0121 3 günde felan ama her gün birkaç kez sür ki yumuşatsın. İnşallah şifa olur da geçer
ruzgar0121 -MinikveAnnesi- gümde üç beş kez sürüyorum bende inşallah iyileşir 1 hafta olcak hala aynı çok korkuyorum doğuma d 1 ay var ya geçmezse
ruzgar0121 -MinikveAnnesi- olmuyorum çok hoşaf içiyorum. Akşam sanki yumuşamış sabaha iyileşecek diyorum sabah uyanıyorum yine aynı şişmiş😞