muallimehanimmom5 Sevgili hamişler bugün 15. Haftamda ultrason ile bebeğimizi gördük bacak aradı pipi bu dedi ve cinsiyete erkek dedi yine de detaylı ultrasonu beklemek mi gerekiyor yoksa net erkekse değişmez mi görüntü şimdi paylasacağım
Meresss muallimehanimmom5 bennn meğerse göbek kordonuymuşş tam net diyemem ama %70 demişti sonra kesin kız oldu ama gene değişir diye 1 ay net kız demedim bi kaç kez görünce inandıkk
Fundaaaaa Meresss bizde sırtını görüyoruz sadece arkadan bacaklarına yaklaşıp erkek dedi ama kordonda olabilir dedi bekliyoruz hala 🥸 17 haftalık oldu göstermiyor ne cinsiyetini ne de yüzünü hep sırtını görüp dönüyoruz eve
umyahsen Meresss aynen benmde öyle oldu. Hemde iki kızımda da önce erkek dediler. İlk kızımda sizin gibi kordonu gösterdiler pipi diye. İkinci de %90erkek dediler. İkisinde de erkek dediler ama değişti. muallimehanimmom5
taninmayananne muallimehanimmom5 bu kadar emin konustuysa dogrdur. Benim 12+4 te yuzde 90 kiz dendi 16. Haftada oglumun olacagini farkli bir doktordan ogrendim. Ikinci bebegimde de 13+4 te kesin erkek dedi 20. Haftada baska bir dr erkek dedi 28 haftaligiz oglumuz olcak 😄
muallimehanimmom5 taninmayananne su sıralar sürekli cinsiyet değişikliği postları görüyorum o sebeple bende merak ettim doktorum pipi bu dedi bize de gösterdi ama insna detaylıya giremeden emin olamıyor 🙃
Ebruka02 muallimehanimmom5 ilk defa bir ultrasondan cinsiyeti net anlayabildim erkek bu benim kızımın da böyle görüntüsü var ama bacak arası bomboş bu maşallah net erkek🥰
Fundaaaaa BBuseY bu sefer öyle yapacağım yaa inşallah görürler artık net kalbimiz hep bir kızdan yana ama nasip
Sare_34- Kimi kız bebeklerde klitoris geç küçülüyormus o da pipi sanilabiliyormus bir doktordan duymustum