Minikcennetim Kızlar 19 haftalığım sırt üstü yatıyorum karnımk dürtüyorum ama benim yaramazın sesi çıkmıyor nasıl hareket ettirebilirim?
umyahsen Minikcennetim yan yatın sağa yada sola. Dinlenmiş olun. Birde çikolata yerseniz hareket ediyor 🤭🤗
anne96 Minikcennetim sessız ve karanlıkta ve ozellıkle sola yatınca hareket edıyorlar. bebısler gunde 16 saat uyurlarmıs hateket halındeyken uykuları gelır uyurmus ama sen dınlenmeye gevtıgınde uyanırlarmıs ☺️
annesinin_alparslani Minikcennetim sırt üstü yatmak iyi değil mümkün olduğunca sol tarafa yatmalısınız. Hareketlerini hissettiginiz ilk haftalarda düzenli hareket etmesini beklemeyin bir kaç gün hareketli olup birkaç gün hissetmeye bilirsiniz. Tatlı yiyince hareketleniyor. Aşırı kaçmamak gerekir tabi.
Minikcennetim umyahsen deneyeceğim bugün çikolatayı fazla kaçırdım canım istemiyor ama hareket etmezse yerim artık 🥰
Minikcennetim anne96 evet canım bu ara geceleri aktif istiyorum ki hel hareket etsin ama olmuyor işte😂
Minikcennetim annesinin_alparslani sırt üstü yatınca hareketlenir diye yattım canım normalde öyle yatmıyorum sağol teşekkür ederim 🥰
Gulo0106 Bende 19 haftada hissedemiyorum diye isyan ediyordum kulaklık ile son ses ders çalışırken bir anda hareket etmeye başladı daha öncesinde ne yaptıysam hiç hareket etmemişti belki denk geldi bilmiyorum ama deneyin isterseniz 😂