prematureannesi_ Ozge olabilir belki hastaneden kaynaklı bende siz diyince merak edip girdim de çıkmadı acaba çalışanlar için mi dedim ama öyle de değilmiş teşekkür ederim 🙏
Nazendehanim sliya30 yasak zaten yazdiramazsiniz doğum kağıdı veriliyor çünkü ben 92 Aralık doğumluyum 93 yazıyor kimliğimde 23 ten sonra bütün arkadaşlarımdan büyük olmak koymaya başladı keşke 92 yazsaydi en son ben yaş alsaydim 😂
Neslismom sliya30 zaten hastanenin verdiği doğum kağıdıyla nufüsa gidiyosunuz orda ne yazııyosa onu işliyorlar nufüsa
Elibo sliya30 hastane kgıtlarına göre artık yazılıyor zaten eskısı gibi kafamıza göre olmuyor maalesef
Morkelebek26 sliya30 bence aynı günü yazdırılmalı ya bende 4 ocak tahmini yazıyor ama aralıkta doğarsa aralık yazarım 😊
S1907 sliya30 doğum kağıdınla gidiyosun nasıl yapacaksın merk ettm,30 sene önce nüfus memuru yazmıştır belki ama şuan bnu yapman zor hastanede doğum yapıyosun sonçta
Bekleyenler sliya30 bizim de aralıkta doğacak. Ben aynı gün yazdırırım.2 kuzenim de Aralık onları sonraki yıl yazdırmışlar. İlk kızım da Kasım. O da küçük kalıyor aslında. Ama aynı yazdırmayı tercih edeceğim yine
nilsmomy sliya30 eşim 9 Aralık 97 doğumlu ama 98 yazdırmışlar 😂 kızımda 17 Aralık görünüyor şuan, kendi doğum tarihini yazdırırım herhalde ne gibi bir fark olacak ki😅
Obirgebe sliya30 eskidendi o kabul etmiyolar hangi günündeyse o günü yazılıyor dogum belgesiyle gidiyorsunuz