sliya30 ALLAH NASİP EDERSE ARALIKTA DOĞUCAK OĞLUM EŞİM 2023 YAZDIRALIM DİYOR BEN TAM GÜNÜ YAZDIRMAK İSTİYORUM SİZ BU FİKİR HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
prematureannesi_ sliya30 doğduğu gün neyse o zamandır zaten doğum belgesi alıp nüfusa gideceksiniz nasıl kaydırma yapılabilir ki ?
Aslaninannesi01 sliya30 istediğiniz tarihî yazdıramyrsunuz maalesef doğum belgesindeki tarihî yazıyorlar yasak çünkü
Patricia sliya30 valla eşim 30 aralık 1986’da doğmuş ama kimlikte 01.01.87 yazıyor. Ben olsan bende 2 gün için 87 yazdırırdım. Ama aralığın 1-25 arası doğarsa gününde yazdırırdım heraldi
Zarifeee Ben de 21 Aralık doğumlu biri olarak sürekli bir yaş büyük olmanın dezavantajını çekiyorum😅 diğer seneye kaydırın emin olun çocuğunuz çok memnun kalacaktır😂
Armin-Guney Hangi gün dogduysa o gün yazdirilmali , 1 gün bile geçmemeli bence . O 1 yıl çok şey değiştirebilir. Kaderini bu sekilde değiştirmeyin. Kendi dogumu neyse o yazsın
prematureannesi_ sliya30 ilk defa duydum belgeli onaylı birşeyi kaydırması yapılıp yazıldığını hayırlısı neyse o olsun diyelim..
yigitinannesiiiii Patricia eskiden askerlik seneye göre olduğu için o şekilde yapılırmış benim abimde 1994 doğumlu ama 1995 ocak yazılı kimlikte
Aslaninannesi01 sliya30 evet çünkü doğum belgesi işleniyor e devlette bile gözüküyor eskiden doğum belgesi e devlette gözükmüyordu
yigitinannesiiiii sliya30 doğum belgesiyle yazdırdığınız için günü siz belirleyemiyosunuz diye biliyorum eskidenmiş o gğnü farklı yazmalar felan
neslican0644 sliya30 bildiğim kadarı ile hastanenin size verdiği belge ile gidiyorsunuz kimlik için. O yüzden asıl doğum tarihini yazıyorlar siz başka tarih isteseniz bile.
Ezgican- sliya30 bu artık yasak diye biliyorum yani kimliğini çıkarmanızı istiyorlar hatta bazı hastanelerde direk kendileri bildirim yapıyor, yani o eskisi gibi artık yapılamıyor bilgim bu yönde