Elvanguzel Dün Geceden beri sancılarım vardi kızlar yalancıdır diye gelmek istemedim ama vajina ve makata aşırı baskı hissedince eşim hemen getirdi ve 7 cm açıklık ile yatışım yapıldı şu anda dualarınızı bekliyorum 🤗🥰
Birbebismeselesi Elvanguzel 7 cm acıklığa kadar sancılarınız zorlamadı mı? Tarif edebilir misiniz sancılarınızı
Aysegulce Bende 37+2 deyim darısı bana 😢 çok yoruldum artıkın sağlıkla vakitlice kavuşalım evlatlarımıza
Deletedmom547899 Elvanguzel doğum hikayeni merakla bekliyorum 7 cm açıklık için neler yaptınız? Rabbim yardımcınız olsun
Aselsmoms Elvanguzel sağlıkla al kucağına canım inşaAllah bir avazda doğurursun🤲🏻 Benim kızım da 37+3 doğmuştu 🥰
Durukn06 Elvanguzel Sağ Salim alın inşallah kucağınıza darısı bana bende 36+3 ama 2 gündür baya kötüyüm ☹️
Sanem3 Maşallah ☺️Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsın darısı bizlere inşallah amin 🤲🏻
hilalhanim Elvanguzel aaaa bu kadar tesadüf olamaz bende 37+2 de 7cm açıklıkla doğumhaneye yönlendirilmiştim 😂
Elvanguzel @hilalhanim @Sanem3 @Mor_papatya_ @gulsah_12 @Durukn06 @Derins @Aselsmoms @Deletedmom547899 @Aysegulce @Birbebismeselesi @Cgdm34 @HEfnan Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sizlere inşallah ıkınma geldikce herkese dua ettim Rabbim isteyen ,hakeden herkesin kucağını doldursun bir avazda kurtulun inşallah 🙏 3.dogumumu gerçekleştirdim belden kasiklara yayilan Sancılarım vardı tabi dayanılacak gibiydi o yüzden rahattım baskı olunca eşim gidelim dedi Sancılarım oldukça hareket ettim Sürekli hareketli oldum duşa girdim çıktım son hazırlıkları yaptım bu bebeğimde de sabahtan dogururum herhalde bugün diyerek hissettim gerçekten anneler hissediyor açıklığım da hareket ettiğim için ilerlemiş nst de sancılarım azdı suni sancı verdiler düşük doz da aldıktan sonra 1 saate makata baskı oldu ve 4 ikinmayla oğlumu kucağıma aldım elhamdülillah ❤️🥰 Yakında pozitif doğum hikayemi yazacağım inşallah 🥰🙏❤️
Aselsmoms Elvanguzel çokk şükür herkes bir avazda kurtulsun inşaAllah canım bende kızımı suni sancı ile almıştım kucağıma 🥰 şimdi nasipse Allah’ımın izniyle oğlumuzu bekliyoruz Allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaAllah 🤲🏻 Sağlıkla büyüsün canım 🤲🏻💙
Mor_papatya_ Elvanguzel Oyy maşallah kuzum. Rabbim sağlıkla huzurla büyütün yuvanızda🧿 Hayırlı evlatlarımız olsun inşallah ♥️🙏🏼
Elvanguzel Aselsmoms aminn canım sağlıklı olsunlar da yeterki bütün sancılar diniyor geçiyor Allah’ın izniyle 🥰 Rabbim sağlıkla sizide bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🤗