vanilyasarisi Kızlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum hangi doktordan randevu almalıyım kadın doğum mu dahiliye mi? Ve randevu 15.00′te var yükleme için uygun bir saat mi yoksa sabah erken mi olmalı?
SezinKY Kadın dogum bölümünden alicaksiniz Sabah aç karnına gidiyorsunuz aç alınıyor kan hemen arkasına 75 ml glikoz iciyosunuzoctoginiz saate bakıyorsunuz hiç bişey yemeden bir saat sonra bir daha kan veriyorsunuz sonra 1 saat sonra bir daha
vanilyasarisi SezinKY sadece öğlene randevu veriyor. 8 saat aç öncesinden aç olmak yetmez mi öğleden sonra gidip veremez miyim?
Dilan246 Sizce yapılmalı mı? Ben 13 haftalik gebeyim 2li tarama testi yaptım ama şeker yüklemesini yaptırmak istemiyorum sonuçta aniden vücuda fazladan şeker yükleniyor pek sıcak bakmıyorum
minnakannesi08 Dilan246 farzetki 2 dilim baklava yedin canım abartılıcak bir sey değil aksine yaptırmalısın gebelik şekerin varsa erken müdaheli için çok faydalı ileri haftalarda sıkıntı çıkmasın sonra
Tugbakaraer Dilan246 herkesin kendi tercihi ama gebelik şekeri bebeği ve siZi olumsuz etkileyebilir ve çok şekerli bir şey değil 2 baklava değerinde en azından varsada tedbir alınır
SezinKY vanilyasarisi Bence olmaz boşuna gitmiş olursunuz ama bi arayip ogrenin isterseniz.Benim 3 gebeliğim diğerlerinde de yaptırdım.Bu haftaki kontrolümde bı bayanla karşılaştım aynı haftadayiz benim bebenin kilosu iyi onunki okadar fazla ki.sekeri varmış ve yaptırmamış haftasında 31 haftalikti muhtemelen diyete basliycak bence yapılmalı bız zaten aynı tatlıyı yiyoruz sadece hemşire bana öğün ve diğer gün yediklerine dikkat et çok fazla tatlı tüketme bol su iç dedi