ilkimm2019 Merhabalar 23 haftalık hamileyim bugün doktor magnorm 365 mg magnezyum ilacı yazdı bana internetten araştırdığımda gebe kadınlara verilirken tedbirli olunmalıdır yazıyor bi şüphede kaldım kullanan ve sıkıntı yaşamayanlar var mı ?
Doga_deniz ilkimm2019 hamilelere reçeteyle verilen bikaç tane magnezyum var o da onlardan biri. fazlası zararlıdır belki doktorun yazması gerekiyo o yüzden öyle yazıyodur ben de kullandım sorun olmadı
Merve201119 ilkimm2019 ben kullanmıştım diğer hamileligimdede bundada kullanıyorum bacak ağrılarını geçiren tek ilaç erken dogumu önler kasilmalari zararı olsa doktorlar yazmaz sanırım belki fazlası zarardır bilmiyorum ama genelde bu ilaç veriliyor gebelikte
ilkimm2019 Deletedmom_110 Çok teşekkür ederim cevabınız için biraz tereddütte kalmıştım içim rahatladı 🙏🏻
ilkimm2019 Doga_deniz Evet dediğiniz gibi belki fazlası zararlıdır diye öyle yazıyordur . Çok teşekkür ederim cevabınız için kullanmaya başlayacağım bende ☺️🙏🏻
ilkimm2019 Yasemin8892 Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bende kullanmaya başlıycam biraz tereddütte kalmıştım sizin gibi kullananları görünce geçti ☺️♥️
ilkimm2019 Merve201119 Evet benimde çok oluyor bacak ve sırt ağrılarım . Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bende içmeye başlayacağım 🙏🏻♥️
Gmzbiri ilkimm2019 ben de kullanıyorum kramplarıma çok iyi geliyo. Kadın doğum doktorum verdi bi zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum. Tabi doktorun söylediği şekilde kullanmak önemli
ilkimm2019 Gmzbiri İnşallah bana da çok iyi gelir ☺️ Evet bende öyle düşündüm ama o yazıyı görünce içime bi şüphe düşmüştü sizin gibi kullananları da görünce içim rahatladı bende başlayacağım 🙏🏻♥️ Çok teşekkür ederim