Yesim52 BBuseY normal kontrol amaçlı ultrason diyosanız önce muayenem yapıldı hatta cinsiyetini öğrendik.sonra doktorum aslında bir problem yok bebek cok iyi ama prosedür gereği yapalım dedi.snrasında kan verdim
BBuseY Yesim52 hayır canım muayenede yapılan ultrason değil. Hastanenin kendi ultrasonunda yaptırdınız mı ? Bizi 18 haftada oraya yönlendirdi ultrasona girin dedi sonra yanıma gelin dedi onu merak ettim . Detaylı ultrason mu oluyor 18 haftada ?
KumsAlyaa Yesim52 Sonucunuz ne çıktı 3 lü testte banada ultrasonda herşey normal dediler sonuç riskli çıktı
Yesim52 BBuseY detaylıdan bahsediyosun sanırım.hayır onu yaptırmadım henüz.ben 16. Haftada 3 lüyü yaptırdım.sanırım bi sonraki gittiğimde yapılır o.
BBuseY Yesim52 valla öyle 🤗 allahtan burası varda birbirimizden bişeyler öğreniyoruz 😂😂 çok sağ ol canım benim rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimizi bize
Yesim52 KumsAlyaa 3 lü sonucu temiz cıktı. 10 gün önce falan da detaylıya girdim o da temiz cıktı herşeyi normal allaha şükür
Esiraa Ben ikiliyi yaptırdım temiz çıktı kimse bana üçlü yaptır falan demedi ikili temiz çıkarsa gerek duyulmuyor sanırım
BBuseY Esiraa aynen canım bizim doktor ikiliyi istedi temiz olunca bırak üçlüyü dörtlüyü detaylı bile istemedi ☺️ Ama biz en başından beri çok iyi beslendik zaten hiç bulantıda yaşamamıştım . Kilosu haftasıyla uyumlu şükür 🤗