Merhaba, gittiğim doktorun gereken özeni göstermediğini fark ettim beş dakikada muayene oluyor ve odadan beşinci dakikada kapının önünde buluyordum kendimi. Bunun üzerine doktorumu degistirmeye karar verdim ve detaylı ultrason için gittiğim Doç Dr. Emre Ekmekciye gittim arkadaşlar. Muayenem başladı bir on dakika baktı doktor ama bebeğin sırtı dönük bu şekilde devam edemem yirmi dakika yürüyün gelin dedi. Yürüdüm tekrar aldı, 32. Haftamdayim tıpkı bir detaylı gibi kalbine, böbreklerine, makatina, plesantaya, yüzüne her yerine baktı inceledi uzun uzun anlattı. Sonra bebeğim asagida olduğu icin açıklık olup olmadigini görmem lazım deyip ultrasonla alttan baktı, hazır başlamışken normal doğum istiyorsun bı de çatı muayenesi yapalım dedi ve onu da hiç acısız sizisiz bir sekilde tamamladı. Yani bir saat bizimle ilgilendi diyebilirim. Detaylı ultrasonun aynısıni normal muayenede de yapıyor ve her muayenede rapor yazıyor. Şiddetle öneriyorum. Doktoru içinde sinmeyen, doktor arayan, kararsız kalan riskli gebeliği olan bir kere de olsa denesin. Diğer doktora her ay gidiyordum 150 TL boy bu kilo şu deyip çıkıyordum sadece bunda 500 TL ama her ay gitmeye bile gerek yok bence iki ayda bir aynı ücreti bulur. İnanın yazmaya bile çok useniyorum ama ben çok memnun kaldım ihtiyaci olanında işine yarasın istiyorum. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz🌸