ozgeyldzz Kızlar bacağımda Ara ara kramplar oluyor özellikle Akşam vakitlerinde Bu durumu aranızda yaşayan var mı Doktorun magnezyum diasporal verdi Kullanmam için ama kullanmıyorum
Merve201119 ozgeyldzz Doktorunuz verdiyse neden kullanıyorsunuz benim gece uykuda çok kramplarım oluyordu bacaklarımda magnezyum başladım ve geçti şükür
ikkrk91 ozgeyldzz bu postta ne cevap verilmesini bekliyorsunuz acaba? Sizin gibi bende kullanmiyorum canim demelerini mi ? Doktorunuzun magnezyum takviyesini vermesinin amaci zaten kramplar kasilmalari azaltmak sizi bir nebze rahatlamak icin. Ama siz bunu kullanmayi tercih etmiyorsunuz.
Mervecenik @ozgeyldzz magnezyum eksikliğinden oluşur kramplar. Üzgünüm ama kullanmadığın sürece artacak krampları. Güvenmediğin , verdiği ilaçları kullanmak istemediğin bi doktora devam etmemeni öneririm.
Gny18 ozgeyldzz benimde kramplar olunca magnezyum yazdı kullandım hemen etki etti. Neden kullanmıyorsunuz kullanmayacaksanız neden ilaç yazdırıyorsunuz onu anlamadım.
mysweetbabyy ozgeyldzz ee ne diyelim aferin mi diyelim doktor vermiş riskli bir ilaç değil neyi kafanıza yatmadı da içmedim diyorsunuz hafi içmediniz ne dememizi bekliyorsunuz
ikkrk91 mysweetbabyy bende kullanmiyorum canim. Doktorlar para tuzagi zaten bosver kullanma demelerini , pohpohlanmayi bekliyor suan