Annesininportakali53 meleklerin_annesii cinsiyet için kesin sonuç ama benimki göstermedi yine son anda kız dediler hep pozisyonundan dolayı gorememelerine rağmen kız dedikleri için birde farklı farklı doktorlar artık kızdır dedik ama erkek çıktı
Tubi57 İlk gebeliğimde 16 haftalık renkli ultrasonda yüzde 100 erkek demişti. 20. Haftada doktor bile şaşırdı ben buna kız dememişimdir bu erkek dedi. Pipi fotosu verdi. 20. Haftada daha net oluyor yaşadım ve çevremden 2 tanıdıgımda aynı şey oldu :)))
Daamlaa 15ci haftada doktor %80 erkek dedi. Gecen hafta gittim 18+5dim net göremiyorum ama kıza benziyor dedi. Detaylı ultrasonum var eylülün 5de orda netleşir dedi. Biz şok. Şaşırdık önce erkek sonra kız dedi onuda ama net göremiyorum dedi. Ne biliyim 🫠🙈
2Mozilla Annesininportakali53 ay çok güldüm canim ya benim arkadaşımda. 5. Ayına kadar erkek bildiği çocuk 6. Ayında kız çikti
Mkmrv Smyye1B benımde 13 de kız dedi yanılma ğayı olur mu acaba sizin dr un cıhazı nasıldı acaba yeni veya eskı farkedıyormus
Smyye1B Mkmrv Özel hastanede iki farklı doktor baktı 13te ayrı 15te ayrı doktor 😇 15te söyleyen doğru tahmin etti erkek doğurdum 😂
JaleTogrul 2Mozilla bana 13+2te k8z denilmisti .. 17+4′te erkek oldugu kesinlesti.. bu an 34. haftadayim degismedi🥰 cinsiyet icin en iyisi 16 + haftalar .. detayliydaysa emin olursunuz artik .. bide ultrason resminiz varmi? bizde bakalim ne gorucez 🤩
2Mozilla JaleTogrul aslında var canim ama yeni değil 9+3 haftalikti o zmn bu sefer muayene olduğumda vermedi doktor istesem verirmiydi acaba bu önümüzdeki haftalarda tekrar kontorle gidicem bu sefer özele o zmn isterim paylaşırım sizinle inşallah cnm😘😘
JaleTogrul 2Mozilla insallah o zamana kadar ogrenmezsen atarsin kuzumm ogrenirsende atarsin yine bi tahmin yapariz 😶🌫️🥰
3bebeli1kedili 2Mozilla 13.haftada iki kız bir erkek dedi perinatolog değişmedi devlette pek söylemiyorlar cinsiyetini perinatoloji bölümüne gidiyorum karışmasın bebekler diye söylediler sadece
Asli2023 Annesininportakali53 sen yine iyisin canim 26da kesinleşmiş..ben doğuma kadar ilk bebeğimde.kiz demişti doktorumuz…doğum yaptım göğsüme konan erkek bebekdi🤪😃😃
Annesininportakali53 Asli2023 valla bende ne kadar kesin deselerde hala tereddutteyim valla doğumu bekliyorum sürpriz yumurta gibi ne cikarsa🤣
Cnnyldz Bizzat ben yaşadım. 12 haftalıkken kız dedikleri bebeğim 15 haftalıkken erkek olduğunu söylediler .. 23+2 olduk hâlâ erkek😅