Songuld 31 haftaya girdim ben . Doktora gittim bebeğin ters donmicek gibi de dedi ben normal doğum istiyorum Allah’ın izniyle böyle bildiğiniz pratik hareketler ya da öneriler var mı ise yarayan oldu mu?
ipek_dfn22 Songuld Allah Allah neden donmezmis son gün dönen Bile var zaten geneli 30 dan sonra dönmeye başlıyor kimi 33 kimi 36… onun sezeryan yapası vardır 😀
sendekimsinnn Songuld sakın doktoru dinlemeyin benimki 37 ye kadar tersti sonra doktor eliyle çevirmeye çalıştı (fransada yaşıyorum burda bu yöntem var)ama dönmedi sezeryan günü verdiler 24 ağustosa 23 ağustosda hastaneye gittim yatış için ultrasonda bi baktılar bebek dönmüş seseryanı iptal ettiller şuan normal doğumu bekliyorum bende artık dönmez diyordum sezeryana kendimi tam alıştırmıştım hatta yani doğuma kadar zamanınız var doktorları dinlemeyin kesinlikle
sendekimsinnn Songuld hareketlere de helirsek ben çok hareket yaptım ama bi faydası olmadı çok stres yaptım sonra baktım olmuyo stres yapmayıda bıraktım sezeryan öcü deil sonuçta sonra bebeğim döndü kendi haline bırakın sizde hiç kasmayın kendinizi
Sltnmstf Instagram’da bir sayfa var orda döndürme hareketleri var işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez https://instagram.com/gebe_okulu_egitmeni?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Cnslrsln Songuld bebekler son duruşlarını 36-37. Haftada alır. Şu an çok erken ben 34. Haftaya girdim ve dün ağrı sancı meğersem bebek dönmüş. Senin doktorun sezaryen yapmak istiyordur o yüzden bu şekilde konuşuyor. Ki bende rahim şekil bozukluğu olduğu halde döndü bebek senin böyle bir problemin yoksa bence döner takılma. Ve sen nasıl istiyorsan da o şekil doğurtmak zorunda. (Eğer seni tehlikeye atan herhangi bir durum yoksa)
Songuld Cnslrsln umarım onun dediği gibi olmaz valla çok emin konuştu . Başka yerlerde baktiririm iler ki zamanlarda bebek sezeryanlik değilse valla oldurseler yapmam normal doğum çok istiyorum çünkü
Deletedmom_31 Benim 29’da makat gelişti. Pilatesi topu aldım 10 gündür YouTube’dan egzersiz yapıyorum dönmüş baş aşağı. Ama doktor daha çok erken tekrar dönebilir dedi. Son hafta bile dönen oluyormuş
Haticeeklyc Bende 31de gittim en son doktora poposunun üstünde oturuyordu miniğim,doktorum nereden baksan 2 ay var döner daha dedi bence 31.hafta bebeğin dönüp dönmemesine karar vermek için erken bir zaman
Songuld CansuDRY dedi ne zaman baksam aynı o yüzden doktorum o kadar iyi ki değiştirme fikrim de yok bakalım dediğiniz gibi daha erken hala umudum var
Rizeliiiii @“Songuld”#p23901877bende 32 haftalıkken doktora gıttıgımde doktorum bebek donmemıs donmezse sezeryan olursun demıstı.cuma gunu kontrolum var 35+2 gunluk olacagız inşallah donmustur🤲
tatliiannnee Songuld valla 37 bitmek üzere benımkıde dönmedi sezeryan ıcın gun de vermıor cıldıracam evde dogumum baslarsa bekleme kesinlikle hemenn hastayene gel acil sezeryana alınacaksın. Dedi bu da beni cok gerıyor
Ysmndnz Songuld benim bebeğim 25 haftadan beri doğum pozisyonunda geçen hafta kontrolde konusu açıldı doktoruma sordum hatta olurda son dakika golü atarsa bize ne yapacağız diye sordum. Hani makat gelise döner ise bebek . Doktorum çok rahat bir şekilde su cevabı verdi farketmez yine de normal dogurturum seni dedi en son çare sezeryan yaparım dedi 🥰