Sevgiiss Kızlar bazen keseyi falan delcek diye korkuyorum çok sert hareketleri oluyor 30+6 bu arada. Sizdede oluyor mu böyle
Prensannesiiiiiii Sevgiiss günümüz aynı bizde 30+6 ama benim bebeğim fazla hareket etmiyor sürekli hareket eden bir bebek değil ettiğinde de canımı acıtmıyor
UmmNasuh Sevgiiss bende aynı şeyleri yaşıyorum ya bazen aşağı doğru öyle bir tekme atıyor ki birden çığlık atıyorum heran suyum patlayacakmış gibi hissediyorum bu arada bende 30+3 teyim
2baby1moms Sevgiiss bende kızıma geçen ekim hamile iken öyle hissediyordum bir ara başı tam göğüs kafesinin altındaydı çok baskı yapıyordu geceleri eşim korkuyordu karnımı görünce sanki içinden birden fırlicak gibi diyodu
Sevgiiss motherofcats benimkide her dakika hareketli değil ama edncede karnımı delcek gibi hissediyorum
Sevgiiss Prensannesiiiiiii benimkide öyle her dakika hareketli değil ama edince karnımı delcek gibi oluyor bazen
Sevgiiss UmmNasuh benim kafası aşağıda ağırlık yapıyor birde baskı oluyor tekmeler yukarda hissediyorum
Misssitare Sevgiiss bugün kontrolümüz vardı doktora sordum sağda hissettiğim sivri şey ne diye😅 ben topuğu sanıyordum
Minigim38 Sevgiiss acıtmıyorda cok hareket ettiğinde bayılacak gibi oluyorum gözümün önü kararıyor sanki böyle olan var mi