yaasemin Senem_11 ben henüz bu diyete alışamadım bazen kaçamak yapıyorum 1 hafta oldu başlayali protein ağırlıklı verdi bakalım bu hafta kontrolüm var neler dicekler sabah öğlen akşam ölçüyorum açlık tokluk gayet iyi gidiyor düşük yani ikiside
Efemel Edanur555 Bendede aynı şekil ve ikide bir tartıya çıkıyorum sanki kilo verdim canım acaip sıkılıyor Bende 29+5
Senem_11 yaasemin bende diyet uygulamaya basladım bakalım ama daha olcmeye baslamadım cihazım gelmedi hala
yaasemin Senem_11 biz eczaneden aldık 150 tl sabah öğlen akşam ölç 1 hafta sonra tekrar gel dediler çarşamba gidicem en çok bebeğimi giricem diye seviniyorum 😅
Senem_11 yaasemin bende haftaya gidecegim bakalım ozamana gelirse olcerım ama bende en cok bebegım ıcın seviniyorum onu gormek ıyı geliyor bana 😊🤲
yaasemin Senem_11 Aynen renkli ultrason alamadık hiç bebek hep dönük büzüşmüş demişti bakalım bu sefer alabilicekmiyiz siz internetten mi sipariş verdiniz
koftepaddis Benim gıcık olarak geçiyor diyetisyenin listeye uymak mümkün değil kendim ayarlıyorum yoksa bayılırım