Defne_momm egemomss herkes ne kadar erken anne olmuş ben yıllarca okuyacağım kariyer yapacağım diye sanırım baya geç kalmışım yorumlara bakınca fark ettim 😅 bende 30 yaşında anne olacağım inşallah 😊
Gulkubra Defne_momm valla duygularıma tercümann olmuşsunuz ay okul bitsim ay iş otursun diye 30 da evlendim bi de olmama süreci oldu tüp bebek süreci derken yaş 37 oldu inşş herkes sağlıklı sıhhatli kucağına alır
Kbra_0134 21 yaşında oğlumla ilk anneliği tattım, 27 yaşında kızım oldu, nasipse 31 de de oğlum olacak 24 haftaligiz 💙🐣
OzlemKrgl egemomss 20 yasında ilk oğlumu kucağıma aldım suan 22 yasındyım 2. Bebegımıde 3 ay sonra kucağıma alıcam Allahımın iziniyle inşallah ❤️
Annecik3535 egemomss yorumları okurken çok duygulandım herkes genç anne maşallah rabbim hepinizin bebeğini kucağınıza almanızı nasip etsin olmayanlara da tez zamanda bebek versin inşallah :)
northandmother egemomss her ne kadar kucağıma almasam da 22 yaşında anne oldum meleğim cennette şimdi 37+6 haftalık olduk oğlumla 24 yaşındayım 💙
Hafizee28 egemomss 19 bitimi inşallah biraz erken gelebilir size ama en güzeli erken anne de olmakdır
1fatime_2003 egemomss 28+2 inşallah 4 aydan sora 19 yaşım olacaq ve oğuluşum kucaklarıçda olacaq Allah nasib ederse insallah 🙏
Ana-Kraliceee2406 egemomss 30+3 hamileyim. 21 yaşında Hamile kaldım 21 yaşında anne olucam. ⚜30 ocak⚜
nonparisienne Bebis 34 haftalık, ben 31 yasımda anne olacağım, ilk bebeğim 🫠 30′dan önce kesinlikle çocuk istemiyordum, dediğimi yaptım 😁
Tunahan_rumeysa16 17 yasimda ilk oglusumu kucagima aldim suan 20 yasindayim rabbim nasip ederse 2. Ogluma dogum yaopacagim ocak ayinda 😊