Rosense İstanbul Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy Florya civarında özel hastanede veya muayenehanesinde kadın doğum uzmanı önerisi olan var mı?
Ayseakbulut Rosense gelebilme şansın varsa Büyükçekmece tepecik semtinde özel kadın doğum kliniği olan Muhammet mahcup var ben oraya gidiyorum avcılar Anadolu hastanesi ve doğa hastanesi ile anlaşması var muayne 150 TL ve doğum ücretlerinde baya indirim yapılıyor
bdemircioglu Atakent Acıbadem ve Mehmet Aytaç Yüksel. Acil bir durum olduğunda saat kaç olursa olsun ya arayarak cevap verir ya da mesaj atar. Kendisi perinatolog. Ben evhamlı bir insanım. Size gereksiz ve evham edici şeyler asla söylemiyor. O rahat olduğu için ben de rahat bir hamilelik geçiriyorum 36+3 haftalığız ve ben de epilepsi rahatsızlığı olduğu için detaylı araştırmalarım sonucunda Aytaç hocamı buldum ve planlı bir hamilelik olduğu için hamile kalmadan önce gidip tanıştık, içimize sindi. Güleryüzlü ve alanında çok iyi bir doktor. Muayene ücreti 900 TL oldu. Sezaryen olacağım 18000 küsur fiyatı. Ancak paket içeriği kapsamlı.
Psknzn bdemircioglu merhaba bu doktor ile ilgili bir şey sormak istiyorum ben sasece detaylı ultrasyon için gitmek istiyorum kendisine sadece muayene ücreti 900₺ yi mi ödüyoruz bilginiz var mı
bdemircioglu mysweetbabyy sgklıyım. Ama bebek doğunca ona hemen sigorta yaptırıcaz. Ocak ayında da bana yaptırıcaz. En baştan yaptırmadık hata ettik. Bundan sonra kontroller vs derken en azından oradan kazançlı oluruz.
coosy ma2022 merhabalar, BHT clinic tema olan? Doğum yaptıysanız memnun musunuz acaba? Suda doğum yapmak imkanı var mı? Ve ayıp olmazsa ne kadar ücret ödediniz?
ma2022 coosy evet bht clinic tema hastanesi ben doğum yapmadım henüz, suda doğum imkanı var ama ben hiç düşünmedim suda doğumu o yüzden sormadım, fiyat olarak normal doğum 17000 dendi doğum eylülde olcak, doktorundan çok memnunum çok güveniyorum
bdemircioglu Psknzn ben sürekli Aytaç hocanın tabikinde olduğum için normal muayene ücretini vermiştim. Tabi detaylı ultrasona girdiğim de 655 tlydi muayene ücreti. Şimdi fiyatlar arttı. 900 TL ödüyoruz. Bir de SGK üzerinden de az bir miktar karşılanıyor.
Psknzn bdemircioglu yani ayrınyılı için gittiğimizde direk o 900 civarı ücreti ödeyeceğiz ekstra bi şey yok . Teşekkür ediyorum
Turmalin Psknzn canim 900 tl muayne ucreti. Normalde detayli usg 1077 tl . Hastaneye sorup gidersen daha iyi olur suprizle karsilasmazsin odeme konusunda
Ezgiioz Prof. Işık Üstüner’i tavsiye ederim. Beylikdüzünde özel kliniği var. Çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan ☺️
Turmalin Psknzn senin icin aradim hastaneyle gorustum sadece detayli usg parasi odeniyormus. 1.trimester 1834tl ,2.trimester 2100 tl mis
Turmalin Psknzn rica ederim. Eger imkaniniz varsa prof.dr.mehmet aytac yuksel - doktora gorunmenizi tavsiye ederim cok detayli bakiyor ve herseyi rahatlikla sorabilirsiniz
Psknzn Turmalin sağolun çok fazla bütçeme göre gidemeyeceğim öaalesef çok iyi bir doktor biliyorum takip de ediyorum nasip