Nskyhn [silindi] bekliyorummmmm 🤣 ben geçen çok korktum yıkadım valla yoksa 35 te falan yıkamayı düşünüyordum doğrusu 🤣 ay geçen benimde öyleydi. Çatı oldun mu 🙈
[silindi] Nskyhn bana kaç kez o demirden soktular bilmiyorum sorun yok herşey normal dedi ztn ultrason cihazını saymıyorum 🤣
Nskyhn [silindi] ilk defa oldu ama onda korkmadım doktor 4 parmağıyla bir daldı inanki bayılacaktim hayatımın en zor aynıydı o an normal doğum gözümde bitti 🤣
[silindi] Nskyhn sezeryanmı olcak seninki ben almanyada olduğum için son ana kadar normale zorlucaklar😅
Nskyhn [silindi] normal istiyordum ama her an fikrim değişebilir 🤣 ya oralarda öyleymiş senin isteğin var mı peki 🤣
Mrv135 [silindi] Biraz ayakta dursam, ya da o gün biraz iş yapsam gecesine aynı şeyi yaşıyorum çıktı çıkacak gibi oluyor. İş falan yaptıysanız akşamını ve ertesi günü dinlenerek, ayaklarınızı biraz yukarı kaldırarak geçirin.
[silindi] Mrv135 benimkisi genel olarak ayağa kalkınca bile rahatsız oluyor 😂 eşim saolsun hiç bişey yaptırmıyo ona rağmen böyle şuan bile vajinamda vurup duruyor 🫣
Pertefeza [silindi] ya ahzhdhs rabbim sağlıkla sıhhatle ağrısız acısız doğum nasip etsin zamanı gelince 😅🐣
Kbrakrs Ben de 34+2 deyim özellikle akşamları sürekli bacaklarımın arasında hissediyorum karnımın içinde geriniyor sanki karnıma sığmıyor gibi geliyor nefes alamıyorum ama en çok vajinal kasılmalarım çok oluyo 🥹
[silindi] Kbrakrs aynen öyle doktora gittinmi sende ben gidiyorum sorun yok diyorlar ama dünden beri çok fazlalaştı 🥲
Kbrakrs [silindi] doktora 32+6 da gitmiştim ama sormadım çünkü vücudun doğuma hazırlandığını yalancı kasılmalarımızın ve sancılarımızın olacağını okumuştum 🙏 ee yavaş yavaş vaktimiz geliyor 🥲 hareketleri hissetmezsek sorun Allah korusun 🤲🏻. Ya da suyumuz gelir sancımız süreklileşir o zman 🥹❤️ Geliyorum der işte 🙏
[silindi] Nskyhn aslında bebek nasıl gelmek isterse öyle olsun istiyorum normal ve kolay pratik olsun isterim 🤣🤣🤣🤣sende bakarsın duruma hangisini tercih edersen artık önemli olan sağlığıı🤍