Zeynepyasa0 Kızlar 4 cm açıklık var 2 gün kanamam geldi fakat sancı yok yapabileceğimiz bişi var mı yaptım oldu dediğiniz
mutlu-annee34 Zeynepyasa0 benim 3 cm açıklığım vardı ama sancım yoktu sabah 10 da doğumhaneye girip 16.50 de oğlumu kucağıma aldım suni sancıyla
Zeynepyasa0 mutlu-annee34 beni suniye de almiyo sancım gelmediği için eve yolluyo ama kanamam devam ediyor lekelenme deniliyormus galibaa
Deemetibostnci Açıklık varsa korkma suni de verseler aar gider bebiş yeter ki açılmam olsun sancın başladığı zaman 8 e çıkar o
Zeynepyasa0 Fenogretmeni valla kuzu anlamadım sıcak suya oturdum yürüyüş yapmaya gidicem egzersiz sancı olmuyor bı türlü
Zeynepyasa0 farahinannesi kötü bişi değil Sadece sancı olmadan açıklık olursa doğumu anlamazsın ve sancı olmadığı için suni yersin o daha kötü
Fenogretmeni Zeynepyasa0 bende aynı yapmadigim kalmadı kalmiyo ama tık yok Allah’ım kendi sancimizi versin hemencecik doğum nasip etsin
Gamzii00 Venim de 0 sanci ve 3 cm acikligim vardi ertesi gün kendi doktoruma gidene kadar 4cm oldu yatış verdi sabah 10da suni aldim 15.50de bebegim kucagimdaydi
Zeynepyasa0 Gamzii00 4 cm de yatırmadi beni neden bilmem sancım halen gelmiyo anlamış değilim bu gidişle suni mecbur yicem