mucizemizibekliyoruzz Aslhan-kya 1.650 gr 41 cm dedi ama 250 gr yanılma payı var dedi 30+4 haftalıktım gittiğimde
Aslhan-kya Faziletttt bende bugun gittim dokora 31+2 günlük hamileyim 1 kilo 760 gram dedi de normal mi az mı diye merak ettim
Faziletttt Aslhan-kya normal cnm kilosu önemli değil vallahi bnm için ben sağlığından şüphe ediyordum acaba iyimi değil mi diye çok şükür iyiymiş
Brvntncy bende bugün gittim doktora 31+6 haftalık hamileyim bebegim 1 kilo 600 gram bana az gibi geldi 😔
Avcihavva 28.ci haftada 1284 gramı şuan 30+4 olduk haftaya kontrol var çok merak ediyorum bende ne kadar büyüdük acaba diye 😊
Aslhan-kya Kızlar peki doktorunuz birşey diyor mu çatı muayenesiyle ilgili ? Kaçıncı haftada bakıyormuş ? Benimki net birşey söylemiyor
Aslhan-kya Faziletttt çok şükür canım ilk haftalar ben çok sıkıntılı geçirdim ama şimdi çok şükür bizimkide iyi
Faziletttt Aslhan-kya bende ilk dört ay kustum cnm çok sıkıntı çektim bir kab yemek yapanım yoktu iki yaşında kızım var oda bnmle aç kaldı bugünüme çok şükür
Aslhan-kya Faziletttt çok şükür canım Allah yardımcın olsun Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eylesin