enesayazmoom Izmit kadin dogum ertan beye gidiyorum Gittiğim doktorda detaylı ultrason fiyatı 500 TL mis kızlar 🤭🤭 aynı cihaz dan bakılmıyor mu neden bu kadar pahalı acaba. Birde bu hafta 23 haftadayim 23 den sonra detaylı bakılıyor mu bilen var mı.?
Fundaaaaa enesayazmoom gayet uygun bir fiyat buuu 🤭 800-850 diyorlar Bursa’da ve detaylı çok daha ince ayrıntılı oluyor yüzünü gözünü daha net gördüğün an ve sana cd halinde ultrason videosunu veriyorlar 🥰
NM_mom 500 detaylı için çok çok uygun bir fiyat, daha kapsamlı detaylı ultrason cihazı kan akışını bile görebiliyor doktor. 23. Hafta ideal gitmek için
enesayazmoom Fundaaaaa ilk gebeligim 2018 de 200 TL ye yaptırmış tim sizin dediğiniz fiyata göre iyi o zaman 🥰
NM_mom Ben baktırdığım da 2500 tl idi. Hatta zam gelmişti 3000 olmuştu gittiğimde ama önceden fiyat aldığım için 2500 tan bakmak zorunda kaldılar 🤦🏼♀️ Emin olmamakla beraber 24te de bakıyorlar diye biliyorum
Rosense enesayazmoom bence de gayet iyi. Ben 1000 tl’ye yaptırdım. Araştırırken fiyatlar 1000 ile 1300 arası değişiyordu.
Sedaa_ Bende haftaya gideceğim doktorum 2 doktor önerdi telefonla görüştüm biri 750 TL dedi diğeri de 950 TL demişti bana daha yakın hemde uygun olduğu için 750 olana gitmeye karar verdim inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🙏🏻
Cilembalci Valla ben istanbuldayim 600 700den aşagi fiyat bulamamistim yaptiricaktik 23. Haftadaydim randevu aldim kolan a gittik haftan gecmis en gec 22+6 dedi 23+4 deydim ben