yabadabaduu Melteeeemm bugün yapmıcam kocim erken çıkıcak dışarda yeriz diye karar verdim ama daha onun bundan haberi yok 😬zaten evde yemeklik bişeyimde kalmadı🥴
Deletedmom_85 Yalancı mantı 😬 kulak makarnaya kıyma doldurdum. Üstüne yağ yakar yoğurt dökerim 🤤 bide çorba yaparım tamamdır🤷🤣
hzl040823 kahvesever__ bende tarhana çorbası ve makarna yoğurt hiç canım bi şey yapmak istemiyor 8+5im midem çok fena🥺
Deletedmom_110 Melteeeemm yorumlara baktım herkes biber dolma yapıyor hadi bende yapıyorum 😂😂biber dolması günü ilan ediyorum bugünü 🤣❤️
Zehross03 Melteeeemm karnıyarık, biber dolması , tarhana, soguk baklava (elyapımı) , salata 😂 kaynanamları agırladımda biraz
Deletedmom_110 Zehross03 Mysaa Mrv135 Kızlar benim yorumumdan sonra hepiniz de biber dolması demişsiniz anlatınız mı 😂❤️
Mysaa Melteeeemm dünkü yemeğim yenmedi hala o var m. Çorbası ekşili biber dolması yanına salata ya da cacık yaparım o kadar 😀
Mrv135 Melteeeemm Mercimek çorbası ve biber dolması yaptım öğleden önce..şimdi de kıymalı bezelye yapıcam. Agirlastim artık anca yavaş yavaş yapıyorum 🙈
horozseker Melteeeemm sebzeli bulgur pilavı ve köfteli hünkar beğendi yapıcam yanına salata falan bakiciim artık ne yapabilirsem
Mysaa Deletedmom_110 hahah dunde herkese yapmıstı en basiti o ya bebeli analara bence hemen yap doldur pişir 😀😀 ben biraz nar eksisi birde sumak katıyorum oh mis 😀😀😀😀
Zehross03 Deletedmom_110 valla üseniyodum kac gündür baktım kaynanamlar geliyo yaptım artık Çöpe gidecekti biberler yoksa
Deletedmom_110 Mysaa aynen valla kolay oluyor da benim koca kiymasiz yemiyo bende kıymalı sevmiyorum o uğraştırıyor biraz