pnar_07 Hamiş anneler hava çok sıcak ben ki hiç terlemeyen birıydım ama hamilelikte çok terlıyorum sık sık duş almama rağmen aynı rahatsız oluyorum hangi kokuları kullanıyorsunuz acaba🥺🥰
Yavruhamsi pnar_07 bende aynı durumdayım normalde böyle kokmazdım kendime kokuyor gibi de geliyorum siveno markasının rollonunu kullanıyorum içeriği temiz olduğundan ama gemilerin öncesi Rexona yeşil etiketli sabunlu rolon kullanıyordum çok memnundum
Aylin355 pnar_07 Ben rexona kullanıyorum bi an başlığı görünce hamilelere özel bişey mi kullanmamız gerekiyor diye düşündüm, var mı öyle bişey ben herzamanki gibi devam ediyorum
Asyabuse pnar_07 sebamedin roll on ununu aldım alüminyum içermez diyor. Birde siveno diye bir marka var çevremde çok kullanan var onu o da doğalmış. Ayrıyetten mümkün olduğunca vücuduma getirmeden kıyafetime sıkmaya çalışıyorum parfümü 😇
Asyabuse Yavruhamsi bence bizim koku hassasiyetimizden kaynaklanan bir kokuyorum hissi oluşuyor 😂 karşı binada yapılan yemeğin malzemelerini sayıyorum yattığım yerden 😂😂 narkotik köpeği gibi koku alır oldum yaaa
pnar_07 Aylin355 bazıları zararlı canım normal hayattakı gıbı herseyı kullanamıyorsun kuzum içeriği doğal olmuyo
Asyabuse Aylin355 doğal içerikli alüminyum içermeyen kullanmak gerekiyormuş ama ne kadar sağlanabilir bilmiyorum 😕 roll on bitmişti sebamed aldım ama roll ona gelene kadar şampuan duş jelleri falan hangi birini doğal kullanıcaz ki 😕 bi ara sabuna geçtim ama aşırı kuruttu cildimi
Anonymousmom pnar_07 benim cildim alerjik olduğu için Rollon kullanamadım alerji yaptı. Deorant da bu sıkıntıyı yasamadım. Alerjik bünyeniz yoksa rollon daha başarılı