Glcdmrdmr Kızlar 19 +1 Haftalık hamileyim Ama hala hissedemiyorum . 17 . Haftada Hissettim diyen arkadaşlarım olunca endişelendim biriside moralimi bozdu sağlıklı çocuk sürekli hareket eder diye Endişe etmeye başladım:(( Eşimde Görevde Terör bölgesindeyim kafama göre çıkamıyorum da Dışarı Hastaneye gidemem eşim olmadan
Fatmasnny Glcdmrdmr canınızı sıkmayın. Herkes farklı zamanlarda hissediyor. Kilolu olmak, ilk hamilelik olması hepsi bir sebep. Ben 20 haftalıkken hissetmeye başlamıştım. Siz hamileliğin tadını çıkarın.
SrpCiveKl Glcdmrdmr ben 23 haftalık iken hissettim canım ilk gebeliğim ise çok normal hissetmemen şuan 37+4 haftalık olduk bile Gayette sağlıklı
Bahar11mucize @Glcdmrdmr#21195521 bende 19. Haftalarımın ortalarında hissettimm hissetmemen normal 20 24 haftaya kadar normal diyo doktorlarda
Yildizim Glcdmrdmr canım hiç endişelenme çünkü benim kilom vs olmamasına rağmen geç hissettim. İlk gebelik ise de gayet normal çünkü doktorum ilk gebeliklerde 24. Haftaya kadar normal demişti
YagizAsyaMom Glcdmrdmr 24. Haftaya kadar hissetmeyenler var korkma lütfen herkes 17.jaftada hissedecek diye bir şey yok. Ben 20. Haftada hissettim az az günler geçti güçlenmeye başladı
Kumral60 Glcdmrdmr doktor bana 20 haftada hissedersin dedi kucuck birsey tekme atmaz hareket eder hissedemezsin ben bazen pit pit seklinde gaz gbi hissediyorum oda cok cok dikkat edersem kimseyle kendini kiyaslamamalisin herkesin bedeni farkli.
Gulsahh Glcdmrdmr canim ben 21 de hissettim sen dinleme o cok bilmisleri herkesde farkli oluyo erken hisseden de var gec hisseden de o rahmin kalinligiyla falan alakali tamamen
Tosbik Glcdmrdmr canım hiç gerilme üzulme 13.haftasinda bile ben bebegi hissediyorum diyen var. 23.haftaya kadar hissetmemek normal.. bende 22.haftamda hissetmiştim şuan 31 haftalik hamileyim hersey başından beri yolunda. Hiç üzme kendini gönlünü ferah tut 🤗