Nefesozo123 Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim en son kasık ağrısı yaşıyordum son iki gündür bir şey hissetmiyorum normal mi sizce ?
Asyabuse Nefesozo123 ara ara gider gelir belirtiler korkutma kendini kanama olmadığı sürece telaşa gerek yok 😇 benimde hiç bulantım olmadı alışmışız her hamile kusar diye korkmuştum 🙈 çok şükür 11 haftalık olduk. Doktora gittin mi hiç bakıldı mı keseye falan
arirangg Nefesozo123 Canım korkma, cumartesi benim de belirtilerim bir anda kesildi. Doktora gittim apar topar bir sorun yok dedi. Arada oluyor öyle
QUEEN088 Nefesozo123 Normal canım bendede bazen yok oluyor geliyor.Hatta bebek hareketinde öyle oluyor birgün var birgün yok. Yani kendini korkutma💓
Nefesozo123 arirangg inş dediğin gibidir 🙏 hani annelerimiz hep der ya anne olunca anlarsın diye gerçekten daha şimdiden üstüne titriyorsun Tşk ederim 🌸
arirangg Nefesozo123 Öyle valla onun varlığını öğrenir öğrenmez sağlığı için dua etmeye başladım, endişeleniyorum acaba nasıl diye. İnşallah herkes sağlıklı şekilde kucağına alır