Mhrii Bugün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıda dedi bu defa 14+5 olduk düzelir mi acaba aranızda benim gibi olanlar var mı
Fundaaaaa Mhrii eveeeet ense kalınlığı ölçümünde fark etti ultrason doktoru zamanla da çıktı yukarıya çokta güzel bir doğum oldu hiç sıkma canını 🥰
tuba-berfin Bana da 16.haftada öyle dedi dinlen yat sürekli dedi dikkat et ağır is yapma dedi 2 haftaya kontrole gidicem insallah çıkar yukarı
Muallimme Mhrii çünkü riskli bir durum normal bişey değil korkutmak icin söylemiyorum tam tersi cok dikkat edin diye söylüyorum ben yoğun kanama yaşadım ve iki günde anca durduruldu sizin ne güzel kanamaniz olmamış daha fazla ilerlemesin diye söylüyor doktorunz ben tuvalet harici kalkmiyorm is falan yapmiyorm bakalim inşallah çıkar cikmazsa sezeryan olucak tabi ilerlemezse
Basak000 Aynı durum bende de söz konusu. Kanamam yok doktor sürekli yatmam gerektiğini söylemedi. Sadece kendimi yormamam gerektiğini, yolculuk ilişki vs yasak. %90 yukarı çıktığı söyleniyor. 2 hafta sonra benimde kontrolüm var inşallah çıkar.