Ayayya Değerli anneler size bazı sorularım var: Memorial 1 refakatci ye izin veriyor sanıyorum değil mi? Doğum sonrası ziyaretçi vs olabiliyor mu acaba? Bir de hastane odasında ne gibi imkanlar var? Havlu, külot bez, bebek bezi vs. hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. 💕
angela88 Tobb; tek kullanimlik havlu terlik vs veriyormus, ayrica mustela pisik kremi gogus ucu kremi gibi mini boy veriyormus buna sevindim☺️ Ziyaretci 5-10 dk izin veriyorlarmis covid önlemleri dolayisiyla 2 senedir böyleymis.
Minikimin Çukurambar koruda doğum yapanlar deneyimlerini paylaşır mı? Ben de muayenehane takipliyim koruda doğum yapacağım
Ayayya angela88 doktorum dışarıdan sadece dogum olacak dediğim için sanırım doktordan bilgi alın dedi. Sadece ücret bilgisi veriyorlarmış
angela88 Ayayya ben hastanenizde dogum yapmak istiyorum dedigimde bana bilgi verdiler benim de doktorum disaridan ama soylemedim🤭 demekki hastaneye gitmeniz gerek bu cok sacma doktor butun olanaklari bilmiyor benim doktorum bile pijamani getirsen yeter , bebegin kiyafetleri bir de dedi😂
Ayayya Memorialda ameliyathane bir kat asagidaymis. Bir de kalabalık refakatcikerle gelenler olabiliyormuş. Bu beni biraz tedirgin etti.