Leyla54581 Gebelik haftama girdim ama hala bebeği çok çok nadir hissediyorum bazen hissetmediğim zamanlar bile oluyor.. endişe etmelimiyim 🥺 gecen hafta doktora gittim herşey normal dedi ama cok hareketsiz sanki 🥺
HavvaSonmez03 Leyla54581 canım hiç endişelenmene gerek yok o kırmaşıyodur ama bazen hissetmiyosun ben çikolata yediğim zaman hissediyom bence dene ama herkeste aynı mı bilmiyomm🤷🏼♀️ Ve en çok uzanınca kırmaşıyo 😅
Gny18 Leyla54581 korkma canım ilk gebelikte normal hem belki uykuyu çok seven bir bebiştir 😍 doktorunda her şey normal demiş kafana takma hamileliğinin tadını çıkar.
Gny18 Adyokisimsiz ne alakası var kiloyla canım. 92 kg hamile kaldım 14 cu haftada hiss ettim hareketleri.
Leyla54581 Mebrure bilmiyorum ki avusturyada yaşıyorum ve trdeki doktorlar gibi herşeye detaylı bakmıyorlar ultrasonu önermiyorlar bile.. yakında tr ye gitcem orda doktora gözükmeyi düşünüyorum inşaAllah herşey yolundadır 🥺
_yasemin_ Hareketleri sonradan sertleşiyor ciddi tekmeler bekleme 2 haftaya kadar daha farklı olacak bunu rahatlatmak amaçlı söylemiyorum benim de öyle oldu .Hem Doktora da gitmişsin bi sıkıntı gözükmediğine göre stres yapma bence
Leyla54581 _yasemin_ gerçekten mi 🥲 artık daha sert hissetmek istiyorum bazen bebeğin varlığını bile unutuyorum karnıma bakıp bakıp büyüdümü kontrol ediyorum 😅
Mebrure Leyla54581 tatli biseyler yiyip sol yada duz yatıp böyle karşınıza dokunun bebekler çoğu zaman uzannaya çalisirmis icinizi ferah tutun inşallah biseyi yoktur gelince üç boyutlu ultrasona falan girersiniz daha net oluyor rahatlarsiniz ❤
Seyma0323 Bende 25 haftalığım benimkide ayni şekil hatta geçen hafta 3 4 gün hiç hissetmedim hastaneye gittim doktorumda normal dedi, 7. Aydan sonra başlar. Ben hala pek hissetmiyorun sadece bazen aksam 1 2 kere çok hafif
Leyla54581 Seyma0323 aynı bendede öyle iç karnım mı kalın anlamadım ki 😅 öyle bir durum olabiliyor mu onuda bilmiyorum 😂
_yasemin_ Leyla54581 iki haftaya kadar karnın daha büyüyecek ve kıpırdamaları da daha net hissedeceksin emin ol 🤗 ama şöyle de bir şey var bazı bebekler hareketsiz bazıları da çok hareketli olurmuş daha dün okudum bi postta.. Hamile bi anne kızım içerde o kadar hareketli ki uyku bile uyuyamıyorum oğlum asla böyle değildi hareketsizdi diye yazmış ;) Bebekten bebeğe farkediyor yani :) aynı doğduktan sonraki gibi kimi bebek uslu olur kimi kıpır kıpır 😁
Leyla54581 HavvaSonmez03 inşaAllah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağımıza alırız 🤭 30. Haftaları dört gözle bekler oldum
Seyma0323 Leyla54581 valla hala stresse girmiyorum desem yalan olur, demekki öyledir canim çünkü bende seninle ayni durumdayim🙈
Seyma0323 Mebrure canim niyeyse benimki çikolataya vs vs hiç tepki vermiyor 🤣 cani nezaman istiyorsa öyle hareket ediyor istersen dünyaları ye. Bazen tum gun stressli bekliyorum sonra gece hafif 2 kere pit pit ediyor rahatliyorum