Mir03 36+4 haftalığız inşallah kızım çok bekletmeden gelmesini umut ediyorum bu yükü daha fazla taşımak zor geliyor 😄 Sizler ne durumdasınız neler hissediyor düşünüyorsunuz ?
Mebrure Mir03 Bende o haftalarda çok umitlenmistim ama ysrim 38e giriyoruz.bakslim keyifleri ne zaman gelmek isteyecek 😄
Mir03 M_A Bana henüz bir şey demediler bende 12si gibi bekliyorum 😄 Hiiiç 40 haftalara kadar beklemek istemiyorum
Cigdemalp Mir03 malesef 3 cm açılma var üstelik 😂 kendinizi son doğum tarine göre adepde edin bence 🥹
Mebrure Mir03 keşke bizim elimizde olsa çok güzel olurdu 😄 belli olmaz ama belki sizinki ozamana gelir 😄😄
Htchma1 Mir03 ben 36 haftadayken soranlara 2 haftam var muhtemelen diyordum 39+3 ve gelen giden yok belirti bile yok 🤷🏻♀️
Mebrure Mir03 doktor 2 hafta önce 10 güne kanala iner dedi carsamba kontolum var tekrar soracagim nst de sancim çıksın diye bakınıyorum sürekli çıkmıyor gelesi yok bizimkinin:) sizin nasıl ilerliyor:)
Mir03 Mebrure Ben daha ilk geçen nste girdim gayet güzel dedi doktorum kanala ne zaman girer bilgim yok sadece kafası aşağıda normal doğum için beklediğimiz ilk belirti demişti bir dahaki kontrole önümüzdeki pazartesi gideceğim 🙄
Htchma1 dddy suni sancı mı verilecek?? Yarın benimde kontrolüm var muhtemelen bana da tarih verir yatış için
dddy Htchma1 suni sancı değil Rahime bir fitil yerleştireceğini söyle doktorum açılmayı sağlayacakmış
Aysegulldur12 Mir03 37+3 perşembe günü sezeryan doğuracağım inşallah hergun Bi önceki günden daha zor oluyor gerçekten 1 gün önceki enerjisini arıyor insan