Ozge1234_ Kızlar 6+2 günlük hamileyim gün geçtikte daha yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi o koltuktan kalkıp o koltuğa yatıyorum resmen 🙄 hiçbir iş yapasım gelmiyor yapsamdw yerimden kalkamıyorum hiçbişey canım istemiyor kendimi hasta gibi hissediyorum 🙄
MMelissaaa- Ozge1234_ bende 5 hafta 2 günlük hamileyim. Bugun hafiften midem bulanmaya başladı halsizlik yorgunluk zaten geçmek bilmiyor. Yemek yiyesim yok iştah sıfır 🥲
Semapezik Ozge1234_ hamileliğim oluşurken başlamıştı halsizliğin ve asla geçmiyor 3. Hamileliğim ben böyle halsizlik yaşamadım diğerlerinde 18. Haftadayız dışarıda iyi hissediyorum kendimi eve girince direk uyuyasım geliyor rabbim kolaylık versin
Manolya_mom Ozge1234_ aynı şeyi bende yaşıyorum. 9 haftalık gebeyim ve son 3 haftadır özellikle aşırı yorgun ve bitkinim son günlerde zaten gün boyu yatıyorum. Hiçbir iş yapasım gelmiyor çok halsiz ve üşengeç hissediyorum. Ve tabi iştahsızlık ve mide bulantılarımda var.
esmaozdemir76 Ozge1234_ bende sizin gibiydim bı de hamile olduğumu bilmiyordum oruç tutuyordum iyice bütün gün kafam yastıkta duruyordu sonra geçti kendiliğinden
Ozge1234_ MMelissaaa- benimde öyle sabah kalktım melemen yaptım yiyesim yok ocağın üstünde bekliyor 🙄
Tazeannezey Hasta değil hamilesin önce bunu kabul et ve en güzel günlerini pozitif geçirmeye bak. Ben de çok uyuyordum bir süre sonra geçiyor merak etme 🥰
Ozge1234_ Tazeannezey bebeğim iyi olsun aslında çokta takmak istemiyorum ama okadar yorgun hissediyorum ki sanki 1 kamyon dayak yemişim 🙄
Ozge1234_ Semapezik Bn 1 kimyasal gebelik 1 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum inşallah bunu sağ salim kucağıma alırım ama bu sefer çok yorgun hissediyorum gece desen 10 kez lavobaya kalkıyorum 🙄
_Melekk_ Ben de 30 haftalığım normaldede çok enerjik değilim ama hamilelik tamamen yere serdi beni zorla ev işi yapıyorum hep yatmak isyiyorum
Ozge1234_ _Melekk_ ay tıpkı ben dün bide misafirim var dı evi afedersiniz bok götürüyor ama bnim hiç halim yok 🙄