mhrmom Fatma4495 37+1 bel, kalça, bacak ağrısı ve bebeğin gün boyu taş gibi olması😥🤦 kasıklarımda ağrı yok ama o yüzden hastaneye gitmiyorum. Gitmeli miyim bilmiyorum
Fatma-onal Fatma4495 benimde dün aynı şekildeydi gittim nst ye sancı önce 60 sonra 40 sonra 20 lere düştü 37 haftalık hamileyim benek sertleşiyor ağrı giriyordu karnıma felan
Dilan_bulut Fatma4495 bizde 37+3haftalığız benimde regl sansısı gibi ağrılarım oluyor nstde birşey çıkmadı beklemedeyiz
BusraAltiok Fatma4495 ben de bugün 37 + 5 im bir sey soracaktim Ankara şehir hastanesine mi gidiyorsunuz
mhrmom Fatma4495 7 Eylül ilk gebeliğim herkes kasık ağrısı oluyor diyor yaa bilmiyorum ki bende ara ara ama regl sancısı gibi oluyor
Fatma-onal mhrmom yani akıntım da çok fazla dün ebe akıntın da çok alttan bakmam lazım dedi ama ben yapamadım canım acıdı doğum yakın gibi duruyor öyle hissediyorum neyse ki doğsa bile prematüre sayılmayacak
Suleakblt Fatma4495 canım ben doğum sancısı çekerken bile nst de çıkmıyodu 20 lerde 30 larda çıkıyodu halbuki benim sancılar son sancılardı 100 falan çıkması lazımken bazılsrında çıkmayabiliyomuş ebe öyle dedi çıkacak diye bişey yok diye